7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Jak czytam komentarze ze Stalone zrobil ten film dla kasy to mnie krew zalewa,wydaje mi sie ze osoby co tak pisza-przelecialy film przewijajac do scen walki badz treningu by zobaczyc jak sie Sly trzyma,a ze trzyma sie dobrze i nie ma co sie czepiac to mozna od tak napisac slogan jak zawsze,a tak po czesci V ktora byla srednia Sylwek zamkna swoja serie w przepiekny sposob..oddal czesc histori.Tak naprawde nie tylko w filmie ale i w zyciu dal pstryczka w nos wsztstkim niedowiarkom ktorzy to juz spisali go na straty.Ostatnie lata faktycznie pokazywaly spadki jakosci jego filmow-jednak tutaj sie zrefabilitowal w 100% pokazujac ze mozna..Rocky mial problemy nie tylko w scenariuszu,zycie tez nie wrozylo nic dobrego dla tego filmu a Sly dzwigna wsztstko na swoje barki i dal rade-pokazal cos pieknego,pozwolil ludziom takim jak ja ktorzy sledza serie od najmlodszych lat odbyc podroz w czasie dzieki znajomej muzyce,nostaligcznym miejsca ktore odwiedzal..szansa obejrzenia kolejnej czesci Rockiego w kinie byla dla mnie jednym z wiekszych wydarzen..dziekuje za to Sylwestrowi i chyle czola za jego upor do tego by marzenia staly sie zeczywistoscia"szalony z ciebie staruszek----Ciebie tez to czeka"niech ten cytat bedzie przewodnim dla nas by patrzec w przyszlosc z nadzieja i brac przyklad nie tyle z postaci fikcyjnej co z jej autora!!dzieki