7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

witam , zastanawia mnie jedno , obecnie na rynku polskim możemy sobie kupic antologię filmów z rockim (części od I-V) oraz osobno pierwszą część , wydania sa ładne , szczególnie antologia. jednak dziwi mnie fakt ze w pierwszej części na antologii pominieto możliwośc oglądania filmu z polskim lektorem , mając np dziaki lub chcą włączyć sobie film z lektorem musimy dokupic sobie do antologii część pierwszą na której lektor jest (zato nie ma napisów). Jestesmy swiezo po premierze 6 częsci filmu i napewno w niedługim czasie po polskiej premierze zostanie on takze wydany na dvd a kto wie moze wydadzą go w rozszerzonej wersji antologii. Przyszedł mi do głowy pewnien pomysł, może napiszemy petycje do polskiego wydawcy jako fani serii zeby wydali to poprawnie, ja to widze tak:

-Cała seria zamknieta w jednym boksie tak jak to jest w przypadku antologi.
- jeden film na jednej płycie plus dodatki do tego filmu
- oddzielnie na płycie dodatki takie jak wywiady , relacje z planów itp, bedzie mozna dzieki temu spokojnie zmiescic do kazdego filmu wersje z lektorem i wzbogacic dodatki na oddzielnej płycie uzupełniając np je o plakaty z filmów itp.
- wydanie 7 płytowe zawierało by wtedy wszystko co z filmem związane i koszt zamykał by sie w granicach 250 - 300 zł co za ładnie wydane 7 płyt z ulubionym filmem zbyt wygurowane nie jest.

film web jest najwiekszym serwisem dilmowym w polsce , takze myślę ze z odrobiną pomocy jest możliwe żeby popchnąc to wszystko do przodu

ocenił(a) film na 10
wroobelek

POPIERAM.POSIADAM ANTOLOGIE NO I NIESTETY LEKTORA BRAKUJE ALE ORGINALNA WERSJA TO JEDNAK ORGINALNA,JA TEN FILM JUZ NAWET PO ANGIELSKU ROZUMIEM BEZ NAPISOW.
ALE MASZ MOJ PODPIS :)
POD WIRTUALNA PETYCJA