PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9196}

Rodzina Addamsów

The Addams Family
1991
7,3 84 tys. ocen
7,3 10 1 83581
6,9 25 krytyków
Rodzina Addamsów
powrót do forum filmu Rodzina Addamsów

Zastanawia mnie od dłuższego czasu dlaczego nie kręcą dalej?

Fakt- większość znajomych uważa to za głupote i dziecinade, ale przecież jest tylu zagorzałych fanów.

A gdyby jeszcze zabral sie za to Tim Burton... Może napisać petycje, lub coś w tym stylu?

pan_prezes_skora

Fajnie by było... Tyle, że Raul Julia już nie żyje :-( Ale lepiej dopasowanych aktorów już nie znajdą..

ocenił(a) film na 10
SagaTM

kolego masz 6 miliardow ludzi na ziemi, znajda bez problemu, wszystko zalezy od charakteryzacji...

ocenił(a) film na 10
pan_prezes_skora

Kogoś by na bank znaleźli :). A Addamsi to jakby dla Burtona stworzeni. W końcu on też miewał wisielczy humor :).

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
pan_prezes_skora

Bardzo chętnie zobaczyłbym ten temat w rękach Burtona. Byle wysilił się trochę bardziej z obsadą. Nie mam nic do zarzucenia Deppowi czy małżonce Burtona. Nie mniej jednak oglądanie ich razem w prawie każdej jego produkcji ostatnich lat trąci mi nieco czymś jak stały etat w połączeniu z rutyną i nudą.

nanobug

Uwielbiam rodzinę Addamsów!Ogólnie lubie filmy z czarnym humorem :D Chciałabym zeby powstała kolejna część.Można by znaleźć aktora podobnego...przeciez tak samo Christina Ricci się zmieniła i inni też.Byłaby to Rodzina Addamsów po latach :D Każdy sie z wiekiem zmienia wiec i Gomez by wyglądał troszkę inaczej :P