PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566036}

Rodzina Addamsów

The Addams Family
2019
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19381
5,4 13 krytyków
Rodzina Addamsów
powrót do forum filmu Rodzina Addamsów

Przykro mi ale nawet Burton nic lepszego niż Addamsowie z 1991 nie zrobi. Raul Julia był idealnym Gomezem, Anjelica Huston idealną Morticia, nie wspominając już o Ricci jako Wednesday czy Lloydzie jako Festerze. Tu nie chodzi o to ze Burton nie będzie potrafil zrobic nastroju, o klimat bylbym spokojny. Tu chodzi o obsade która w obecnych czasach nie da się po prostu skompletować. Brak charyzmatycznych aktorow jest ogromny :(

Mongoose

mi się wydaje że ten film będzie całkiem fajny :)

Mongoose

Przykre to jest twoje ograniczenie umysłowe nakazujące ci zakładać, że nic lepszego nie będzie.

kardrig

W domu biją że musisz wyzywać ludzi w internecie? Wystarczy choć trochę interesować się wspolczesnym kinem żeby zobaczyć jak cholernie trudno byłoby skompletować taka obsade, a patrząc po ostatnich filmach Burtona jeśli chodzi o obsade to nie ma tam wielkich perełek.

Mongoose

Widze że prawda zabolała. Ojeju, nie popłacz sie..

Mongoose

Masz racje. 91' powala, 93' tez nie zostaje w tyle. Ciekawi mnie, jak sobie to Tim wyobraża :)

Mongoose

tylko, że z tego, co kojarzę, to ma być animacja, więc nie będzie trzeba dobierać aktorów, no chyba że do podłożenia głosów :)