Jeżeli sama rodzina Adamsów ma w sobie `to coś` to w połączeniu z geniuszem Burtona może wyjść coś naprawdę niesamowitego.
Gdyby jeszcze włożył w to swoją dawną świetność (np. postacie rodem z miasteczka halloween albo soku z żuka czy edwarda nożycorękiego) mógłby to być sensacyjny film nie tylko dla fanów jego dzieł! :-)
No i tak jak ktoś wspomniał, Helenke Bonham Carter widziałabym jako Morticie.
Ewentualnie Johny `Di` jako Gomez, ale niekoniecznie, mógłby grać również kogoś innego - ale w tym filmie chętnie bym go zobaczyła w jakiejś roli. :-)
No i czekamy teraz na premierę!
Ahhh, ile tego czekania!?
ja juz chcę ten film, ogólnie lubię Addamsów, a Addamsowie w połączeniu z Burtonem to na pewno będzie coś niesamowitego :-D
już czuję ten klimat typowy dla Burtona z klimatem mrocznym, który tworzy ta upiorna rodzinka!
wisienka na torcie! :)
Już się nie mogę doczekac. Bez oglądania mogę dać 10/10! Uwielbiam Rodzinę Addamsów a jak będzie w to zamieszany Burton, to bankowo do kina pójdę na kilka seansów, kupię dvd i wyślę reżyserowi laurkę :P
Boskości się szykują :D
Owszem, animacja.
Miałam na myśli to, żeby wykonane postacie miały swoje pierwowzory w rzeczywistym świecie (jak to było np. w `Beowulfie` Zemeckis'a).