PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=805642}
2,1 1,7 tys. ocen
2,1 10 1 1696
2,0 6 krytyków
Romina
powrót do forum filmu Romina

Nie wiem co wiecej powiedziec. Naprawde chcialabym zrozumiec, bo moze w tym filmie jednak o cos chodzilo, ale nie potrafie. Romina typowa loszka z zaburzeniami borderline, najpierw pokazuje cycki i kusi a pozniej odgryza qtasa, NORMA. Wiem, ze spoiler itd, ale juz pierwsze kilka minut tego filmu jest poteznym spoilerem wiec mniejsza. Najlepsza scena w tym calym filmie, to kiedy Romina tak po prostu wysyla sobie smsa ze zdjeciem do typa, a wiadomosc dochodzi sobie o tak szybciutko bez zarzutu...ale wait czy tam przypadkiem nie mialo nie byc zasiegu? Rozumiem, dla tak swietnego selfie mozna zrobic wyjatek...

ocenił(a) film na 2
lovabejbe

Dokładnie, moje zdanie jest takie samo, powracałam nawet do scen i dalej nie jestem pewna o co chodziło.

ocenił(a) film na 1
lovabejbe

Tez próbowałem zrozumieć ten film..... 3 godziny rozkminy (zaznaczam ze na trzeźwo - i to może był problem) z mapą, kompasem, encyklopedią, rysunkami pomocniczymi.... no ni chu.... jedyne co to może reżyser umarł i postanowili w połowie zakończyć.... nie wiem.

ocenił(a) film na 1
lovabejbe

Doszukiwanie się jakieś sensu w tym gniocie mija się z celem.Fajne były kaczki na jeziorze i Romina topless. Film zasługuje na 0 punktów. Początkowo wydawało mi się, że takie niskie oceny innych kinomanów jak "1" są przesadzone i niestety obejrzałem to coś. Szkoda było tak naprawdę czasu na to.

ocenił(a) film na 8
lovabejbe

A ja nie rozumiem ,przecież jest zrozumiały.,można kogoś kochać, kogoś rozumieć ,z kimś trwać ,przecież można rozumieć. Może to nie dla was ,wiecznie hejt