dlaczego ten film nie ma znaczka "filmweb poleca"? przecież to klasyk kina lat '90 i w ogóle
klasyk gatunku
TA marna hała nie zasługuje na 2/10. Klasyk lat 90 to Karate Kid IV: Mistrz i uczennica. jak można sie zachwycać tym de niro. Gdzie sie podziali aktorzy jak Sylwester Stalon ???!???
nie znasz się na kinie więc po co masz konto na filmwebie ? z góry mówię pytanie retoryczne aby nie było żadnych wątpliwości pajacu
a to dlatego że przez idiotów pokroju >>MALA_BETONIARKA<< którzy jarają się często debilnymi,pozbawionymi klimatu i jakiego kolwiek sensu filmami,dlatego filmy godne polecenia zostają odsunięte na dalszy plan,
Pozdrawiam.
Brawa brawa... Wielki socjolog sie znalazł... Prawda jest taka że najlepszym filmem lat 90 ych jest KARATE KID IV: Miszcz i Uczennica. A te sraty pierdaty z de niro i jemu podobnymi miernotami, nie mogą doruwnywać na pszykład naszym filmom akcji jak Matka Joanna od Aniołów lub YYYREK kosmiczna nominacja.
Znak jakości filmweba otrzymują filmy przede wszystkim oryginalne. Ten film w ogóle taki nie jest, to po prostu dobre kino w swoim gatunku z dobrą obsadą.
to prawda, bardzo mało filmów ma ten znaczek, wręcz garstka. tylko nie wiem co robi wśród nich Pirania 3D...
Też się nad tym zastanawiam, może ma jakiś fajny autoironiczny humor? Nie wiem, nie oglądałem ;p