Ronin

1998
7,5 63 tys. ocen
7,5 10 1 63042
6,8 20 krytyków
Ronin
powrót do forum filmu Ronin

filmweb poleca

ocenił(a) film na 9

dlaczego ten film nie ma znaczka "filmweb poleca"? przecież to klasyk kina lat '90 i w ogóle
klasyk gatunku

ocenił(a) film na 1
pacjent

TA marna hała nie zasługuje na 2/10. Klasyk lat 90 to Karate Kid IV: Mistrz i uczennica. jak można sie zachwycać tym de niro. Gdzie sie podziali aktorzy jak Sylwester Stalon ???!???

MALA_BETONIARKA

nie znasz się na kinie więc po co masz konto na filmwebie ? z góry mówię pytanie retoryczne aby nie było żadnych wątpliwości pajacu

użytkownik usunięty
pacjent

a to dlatego że przez idiotów pokroju >>MALA_BETONIARKA<< którzy jarają się często debilnymi,pozbawionymi klimatu i jakiego kolwiek sensu filmami,dlatego filmy godne polecenia zostają odsunięte na dalszy plan,
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8

Brawa, brawa, BRAWA :D:D:D
Dokładnie tak.

ocenił(a) film na 1
Andreas0701

Brawa brawa... Wielki socjolog sie znalazł... Prawda jest taka że najlepszym filmem lat 90 ych jest KARATE KID IV: Miszcz i Uczennica. A te sraty pierdaty z de niro i jemu podobnymi miernotami, nie mogą doruwnywać na pszykład naszym filmom akcji jak Matka Joanna od Aniołów lub YYYREK kosmiczna nominacja.

użytkownik usunięty
MALA_BETONIARKA

i znowu bruździsz ćwierć inteligencie wracaj do swoich szmacianych filmów.

ocenił(a) film na 8

Nie karm trolla bezmózga a poza tym szkoda nerw na takiego

ocenił(a) film na 8
MALA_BETONIARKA

I ileż w tym głębi i ludowej mądrości :D

użytkownik usunięty
pacjent

Za słabo nakręcone zdjęcia pościgu.

ocenił(a) film na 10
pacjent

zgadzam się - film ten powinien dostać znak jakości filmwebu.

ocenił(a) film na 7
pacjent

Znak jakości filmweba otrzymują filmy przede wszystkim oryginalne. Ten film w ogóle taki nie jest, to po prostu dobre kino w swoim gatunku z dobrą obsadą.

ocenił(a) film na 9
Thompston

to prawda, bardzo mało filmów ma ten znaczek, wręcz garstka. tylko nie wiem co robi wśród nich Pirania 3D...

ocenił(a) film na 7
pacjent

Też się nad tym zastanawiam, może ma jakiś fajny autoironiczny humor? Nie wiem, nie oglądałem ;p

Thompston

Filmweb za promowanie tej piranii otrzymuje zapewne niemałą kasę ;)