PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146071}

Rozbitkowie

Love Wrecked
2005
5,6 20 tys. ocen
5,6 10 1 19933
4,0 2 krytyków
Rozbitkowie
powrót do forum filmu Rozbitkowie

Film całkiem przyjemny, można go śmiało właczyć w taki sobotni wieczór i pooglądać z dziewczyną :P. Było kilka absurdów, np. nasza gwiazda rocka', nie zapytała tej dziewczyny (swoją drogą bardzo ładnej) skąd się wzięła na wyspie. Mówię o tej brunetce.
Ale tak jak już mówiłem, godziwa komedyjka w sam raz na miłe chwile spędzone z partnerką/em. Muzyka też znośna, takze 7/10 będzie git

ocenił(a) film na 9
sultanofswing1

Mi się bardzo podobał ten film :)

ocenił(a) film na 7
sultanofswing1

ta brunetka na początku powiedziała Jasonowi skąd się wzięła

kinga_13_mili

Sorry, mój błąd ;d, właśnie dzisiaj 2 raz się natknalem na film, i zauważyłem

ocenił(a) film na 6
sultanofswing1

W sobotę niestety nie miałam mozliwości obejrzeć go w TV, ale planuję go "przeswietlić" w niedługim czasie

sultanofswing1

fajny :)

ocenił(a) film na 10
sultanofswing1

zdecydowanie całkiem fajny film
jak czytałam o jego fabule, przed obejrzeniem, to wiedziałam, że nie można się spodziewać cudów po tym filmie, ale mimo wszystko był fajną rozrywką i przyjemnie się go oglądało :)

ancol13

Ot, taka całkiem przyjemna komedyjka, jak juz wcześniej pisałem. Fajniej by się oglądało we dwoje, no ale niestety, obecnie jestem sam. A jeżeli to się zmieni, to niewykluczone, że powrócę do tej pozycji. Całkiem łatwe, nie trzeba zbytnio myśleć, a ma na końcu smaczek" romantyczny.

ocenił(a) film na 10
sultanofswing1

no właśnie jest dobry na wakacje, bo nie trzeba myśleć, więc bardzo dobrze można przy nim odpocząć ;)