I w tym problem, że nigdzie go nie ma. Prawie nigdzie, bo znalazłem go, ale w wersji ruskiej ;) Dubbing nawet nawet. Może dzięki temu filmowi podszkole się w języku rosyjskim. Nikt o tym filmie nie słyszał, a premiera w Rosji była w maju tego roku. Coś nie tak z tym filmem... Ale miejmy nadzieję, że ktoś zauważy go i puści w kinach polskich, a później to już z góreczki...
Pozdrawiam!
Kurde no mam taki sam problem nigdzie nie moge znaleźć tego filmu a przecierz był wydany w 2005 roku ...
Wydaje się bardzo ciekawy tak jak i obsada hymm ale czym bardziej na niego czekam tym bardziej mnie on interesuje i już nie moge sie doczekać żeby jego obejżeć ........
Pozdro kinomanka 16 :-)
Kurde no mam taki sam problem nigdzie nie moge znaleźć tego filmu a przecierz był wydany w 2005 roku ...
Wydaje się bardzo ciekawy tak jak i obsada hymm ale czym bardziej na niego czekam tym bardziej mnie on interesuje i już nie moge sie doczekać żeby jego obejżeć ........