PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97242}
5,9 529  ocen
5,9 10 1 529

Rozpruwacz: List z Piekła
powrót do forum filmu Rozpruwacz: List z Piekła

PO PROSTU GENIALNY FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ripper
siema! tez uwazam ze ten film jest genialny i moj ulubiony... a wiesz kto naprawde jest morderca??!!??!! ja wiem.......

kto zabija?
Możesz mi powiedzieć bo u mnie było słabo widać;-).
Film jest całkiem niezły...

Powiedz nam kto zabijał bo u na steż było słabo widać i ja już nie zniese tej niepewności dłużej

No jak to kto??? Nauczyciel!!! Kane!!! Nie wiedzieliście??? Boże, to nie ma związku z tym czy dobry był odbiór czy nie. Po prostu nie uważaliście, albo nie zrozumieliście tego.

Ema

To ta laska zabijała idioto

PS. Mam Samsunga 957 i włączyłem na koniec funkcje Magic Bright - tak ze u mnie wszystko jasne :)

debile jebane to detektyw zabijal od chuja na to dowodow!!!!molly dzgnela na lodce morderce w reke a detektyw chodzil w jednej rekawiczce bo ma BLIZNE!!!

powiedz łosiu kto jest morderca bo sam nie wiem

Zgadzam się z tobą. Film jest po prostu super!!!!!!!!!!!!!!!! Mój ulubiony film... Dużo dało to, że grała tam A.J.Cook, bo ona pasowała bardzo do roli jaką grała. Myślę, że inna aktorka nie pasowałaby tak dobrze do tej roli jak ona.