moja ulubiona bajka kiedy byłam mała :) mam ją na kasecie i nawet czasami oglądam xD
A ja pamiętam jak dostałam ją pod choinkę^^
Taka mała kurcze byłam, a jaka radocha po pierwszym obejrzeniu.. :D
Niezapomniane chwile :)
A moja matka dostała to w prezencie z odkurzaczem. Mogłem to oglądać nawet 3 razy pod rząd. Wszystkie piosenki dialogi na pamięć. Bajka dzieciństtwa nr 1
Wielki plus - wspaniałe piosenki. Poza tym i opowieśc sama z siebie wydaje się piękna i zachęcająca. Również polecam :).
Pozdrawiam :D
Też dostałem ją pod choinkę, a pierw byłem na tym w kinie z klasą.
Super bajka.
8/10. ;]
Hahaha, mam tak samo! Oglądam ją zawsze przed świętami od niepamiętnych (no, może trochę przesadziłam) czasów razem z "Bajkowymi Świętami Myszki" Mickey i "Wigilijnym Drzewkiem"... Ale ciiii, to taka moja mała tajemnica! (;
Tak, ulubiona bajka sprzed lat ^^ - dostałam kiedyś pod choinkę i do dzisiaj mam kasetę.
Dostalam pod choinke na VHS od mamy ;D. Ukochana bajka z mojego dziecinstwa. Mam ja na kasecie. ;)
Ja ten film mam na płytce - i czasem go oglądam z młodszą siostrą :)
I ta część podoba mi się o wiele bardziej niż ,, Wyspa zaginionych zabawek''
Ta część jest wykonana w zupełnie innej animacji niż ta druga. I tak jaj wiele innych osób dostałam kasetę z Rudolfem na święta a teraz w wieku 18 lat chcę to obejrzeć jeszcze raz, bo kochałam tą bajkę i piosenkę cały czas pamiętam :)