PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1340}

Rudolf czerwononosy Renifer

Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Movie
1998
7,0 18 tys. ocen
7,0 10 1 18025
7,4 8 krytyków
Rudolf czerwononosy Renifer
powrót do forum filmu Rudolf czerwononosy Renifer

10/10

ocenił(a) film na 10

moja ulubiona bajka kiedy byłam mała :) mam ją na kasecie i nawet czasami oglądam xD

ocenił(a) film na 8
Okapii

A ja pamiętam jak dostałam ją pod choinkę^^
Taka mała kurcze byłam, a jaka radocha po pierwszym obejrzeniu.. :D
Niezapomniane chwile :)

użytkownik usunięty
demeter09

A moja matka dostała to w prezencie z odkurzaczem. Mogłem to oglądać nawet 3 razy pod rząd. Wszystkie piosenki dialogi na pamięć. Bajka dzieciństtwa nr 1

ocenił(a) film na 6
Okapii

Wielki plus - wspaniałe piosenki. Poza tym i opowieśc sama z siebie wydaje się piękna i zachęcająca. Również polecam :).
Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
_Olinka_

Też dostałem ją pod choinkę, a pierw byłem na tym w kinie z klasą.
Super bajka.
8/10. ;]

Okapii

Hahaha, mam tak samo! Oglądam ją zawsze przed świętami od niepamiętnych (no, może trochę przesadziłam) czasów razem z "Bajkowymi Świętami Myszki" Mickey i "Wigilijnym Drzewkiem"... Ale ciiii, to taka moja mała tajemnica! (;

użytkownik usunięty
Okapii

Tak, ulubiona bajka sprzed lat ^^ - dostałam kiedyś pod choinkę i do dzisiaj mam kasetę.

użytkownik usunięty

Dostalam pod choinke na VHS od mamy ;D. Ukochana bajka z mojego dziecinstwa. Mam ja na kasecie. ;)

Ja ten film mam na płytce - i czasem go oglądam z młodszą siostrą :)
I ta część podoba mi się o wiele bardziej niż ,, Wyspa zaginionych zabawek''

ocenił(a) film na 10
Lady_Brittany

Ta część jest wykonana w zupełnie innej animacji niż ta druga. I tak jaj wiele innych osób dostałam kasetę z Rudolfem na święta a teraz w wieku 18 lat chcę to obejrzeć jeszcze raz, bo kochałam tą bajkę i piosenkę cały czas pamiętam :)

Okapii

Ja też.

ocenił(a) film na 10
Okapii

Ja jak dostalam na swieta od dziadka to pozniej zawsze jak wracalam ze szkoly to ogladalam :D bardzo milo ta bajke wspominam. ale gdzies sie zawieruszyla :( bede musiala sciagnac, ale obawiam sie, ze to juz nie ten sam klimat, jak gdy jest sie dzieckiem.. ;)