Rysiek Lwie Serce

Justin y la espada del valor
2013
6,2 8,1 tys. ocen
6,2 10 1 8117
4,0 2 krytyków
Rysiek Lwie Serce
powrót do forum filmu Rysiek Lwie Serce

Kolejny bohater typu "małe ciało wielkie serce" ,i nieco szerszy umysł. Z tym motywem to już trochę do znudzenia. Po zwiastunie wnioskuje że może jednak będzie tu kilka różnic. Zobaczymy do jakiego wniosku dojdę po filmie.

ocenił(a) film na 6
Silverbolt

do tego yoda, kmicic i kto go tam wie... film zasługuje na 6 ale na więcej nie, tak przynajmniej uważam :P

ocenił(a) film na 1
Silverbolt

nie ma sekundy żebym oglądając tą bajkę nie widział na ekranie jakiejś już istniejącej. postaci dramatyczne, dubbing Pani Czubaszek, z całym szacunkiem, masakra-nie da się tego słuchać. i te durne teksty, zasłyszane przez ludzi piszących polski dubbing do tej bajki, w pobliskim gimnazjum. pytam, skąd moda na takie dno? w jednym filmie animowanym można było się z czegoś takiego jeszcze pośmiać, ale po kiego grzyba robić bajkę zlepioną z miliona innych, wrzucać do niej teksty z tego miejsca o którym już wspomniałem i zatrudniać ludzi do czytania tego stolca , którzy koło dubbingu nawet nie leżeli? te trzy osoby wg mnie tak skiepściły ten film, że nawet Ci dubbingowi wyjadacze, nie byli wstanie zmienić mojej opinii na temat tego czegoś. moja ocena to mocne 1. to tylko moja opinia, polecam każdemu ten film, obejrzyjcie i oceńcie sami