Rzeź

The Tripper
2006
3,9 2,0 tys. ocen
3,9 10 1 2018
Rzeź
powrót do forum filmu Rzeź

Piąty plakat zerżnięty żywcem z 'piły'.......................................................................... ..............................................................

JohnnY_16

Tylko zamiast "Save" Jest Tripper :P ..Pewnie kolejna Srednia Produkcja...

Finalny_Odbiorca

mysle ze to zabieg celowy - cos w rodzaju zartu. plakat ma sie wlasnie kojarzyc z pila

Finalny_Odbiorca

"save" ??? saw chyba....

R3SUM3

moglby to byc zabieg celowy, gdyby to byla, parodia, tak jak starzny film mial te plakaty.

saraya_2

Ten film to jest przeciez komedia z elementami gore :). Zeby puscic oko do widza nie trzeba robic kretynskich, ostro przejaskrawionych Scary Movie.

Jezeli nie widzialas filmu, to zobacz chociaz trailer. Od razu widac i slychac, ze to nie jest film na powaznie.

JohnnY_16

Heh, a jak ujrzałem trzeci, to pierwsze co mi przyszło na myśl, to "Coś" ("The Thing") Carpentera.

JohnnY_16

"zerżnięty"? raczej świadomie zapożyczony, tak dla zwały:P...

spider_boy

Ten film to jest parodia horrorów amerykańskich, stylu życia mieszkańców ameryki północnej od lat 60 do dziś, śmiejący się z radykalizmu wielu teorii takich jak ekologia połączona z wegetarianizmem (genialna akcja z psem), a także atakując drugą prawicową stronę USA, naśmiewając się z zabójczego Reagana i chłopaka republikanina (świetnie pokazane sytuacja, kiedy błaga o litość). Najlepsza parodia, jaką w życiu widziałem, nie daję wszystkiego na tacy.

Apomentis

Wystarczy spojrzeć na ostatnie plakaty i hasło "President Evil" dostatecznie mówi że to celowa kpina :)