dużo nudy bardzo dużo, z każdą minutą film był coraz nudniejszy 6/10
rzeczywiście trochę się dłuży. Szkoda bo mogło wyjść z tego coś zdecydowanie lepszego. 7/10
Tak, film nieco się dłuży.
Takie zasłużone 7/10.
Momentami naprawdę miałam ochotę go wyłączyć bo niektóre dialogi wydawały mi się niepotrzebne; jednak 2h filmu to długo.
Aczkolwiek film sam w sobie bardzo dobry, fabuła ciekawa i realizacja również. Zakończenie zaskakujące, taki niespodziewany zwrot akcji.
Polecam :)
Żartujesz ?!
Przez cały seans nie odwróciłem wzroku od ekranu, film od pierwszej sekundy do ostatniej minuty trzyma napięcie i nie ma tam chwili przestoju. Film jest Rewelacyjny, tyle tylko że trzeba się skupić i go zrozumieć.
Pozdrawiam
Jak zwykle - ktos nie lubi filmu "a zrozumiales?". Film sie dluzy, bo jest niemilosiernie przewidywalny.
Eh sory ale głupoty gadasz
Film był tak wciągający że gdyby po nim puścili od razu 2 powtórki to bym je obejrzał. Gra aktorska miażdży, fabuła też świetna, no i ta niepewność do końca kto zabił. W dodatku świetny klimat - te zimne, kolory, pochmurna pogoda...genialne w każdym calu.
ja również dałam 6/10.
Nie rozumiem skąd tak wysoka średnia? Zasługuje wg mnie na 6,5-6,8...
Ta historia jest beznadziejna, naciągana i przewidywalna. Niektóre dialogi mnie denerwowały. Raz prawie przysnęłam, ale ocknęłam się żeby zobaczyć jak kończy się ta przedziwna historia...
Beznadziejny był motyw z tą żoną niemową, wkurzająca była żona Dave'a.
Niezły, bo mimo tragicznego scenariusza, reżyseria i gra aktorska wypadły dobrze.
Żona "niemowa"- (powinnam dać w cudzysłów) ta co wydzwaniała wysłuchać monologu męża. Przyznam się, że nie zauważyłam ,że film był na podstawie książki...
Faktycznie. Przez chwilę pomyślałem o żonie Dave'a, która nie chciała nic powiedzieć i kryła męża, ale całkowicie zapomniałem o żonie Sean'a przez co nie skojarzyłem jej z przysłowiową niemową. Pozdro :)
Scenariusz był na podstawie książki.. Matko ja już nie wierzę w ludzi na filmewbie, jesli takie filmy są dla was słabe.. I jaka żona niemowa? Widać jak uważałaś na filmie...
Więc krótko: KITCHEN! a nie oglądać filmy
kozak w necie, pi*da w świecie.
Napisałam, że film mnie znudził, nie łykam wszystkiego co ma wysoką pozycję w rankingu, bo tacy "inteligenci" jak Ty często zawyżają średnią filmów kierując się własnymi guścikami.