PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32489
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

Kiedy sięgam po książkę oczekuję że będę mógł przeżyć wszystko co przeczytam w samotności i po swojemu. Na film taki jak ten samemu iść nie wolno. A kiedy po wyjściu z kina ludzie tak głośno dyskutują ... i wypowiadają tyle kontrowersyjnych zdań, o tym co przed chwilą widzieli na ekranie ...... to naprawdę nie trzeba lepszej recenzji.

PiKo

Dlaczego nie wolno isc samemu?!?!?!

Ja własnie bardzo chcialam isc sama na ten film. Sama go przezyc. Sama poczuc te emocje, ktore odczuwalam czytajac ksiazke... nie chcialam zadnego towarzystwa. tak jak przy czytaniu. pelna koncentracja. tylko ja Jakub i ta nieszczesna Ewa.
Wyszlam z kina lekko rozczarowana. Ale tak to juz jest. Zawsze ksiazka jest lepsza niz film. Wtedy pracuje wyobraźnia. Film nie oddal tych emocji, nie chcialo mi sie plakac jak go ogladalam...

ocenił(a) film na 1
kwiatuszek_taktak

nie chciało ci się płakać? - to dziwne, mi chciało się płakać - szkoda mi było 11 zł

kwiatuszek_taktak

No tak Kwiatuszku ... mnie też jest troszkę przykro że na filmie nie mogłem zrobić stop klatki (było parę takich chwil) i wyjść z kina .... czytając tak właśnie robiłem ... Chociaż może było to dlatego że szkoda mi było skończyć taką książkę, która wzruszała (dziś takich pozycji jest niewiele) Tak czy inaczej dziękuję Ci i życzę tylko takich filmów, po których nie da się zasnąć tak szybciutko haha

PiKo

Przyznam Ci sie ze momentami to az mi sie on za bardzo dluzyl... dłuzyl i dłuzyl!!! ale ze wyłozyłam własna $ na to to tak czy tak nie wyszłabym z zadnego filmu hihi:) oj tak!!! Ksiazke wielokrotnie zamykalam w niektorych momentach... musiałam ochłonąć... zastanowić się... udzielała mi się chwila jakiejś tam zadumy czy refleksji.... na filmie raczej tego nie czulam... zdarzaly sie momenty ale moze to dlatego ze przypominaly mi sie fragmenty ksiazki i tak samo z siebie moze mnie kilka scen wzruszylo...ale to chyba wlasnie tylko dlatego ze uwielbiam tę książkę i czytałam wielokrotnie...

kwiatuszek_taktak

Coś mnie zastanawia:) Ten Twój tytuł: "Czasem czekam na gg". Zapytałabym ale widze ze jestes teraz off line:)

kwiatuszek_taktak

Ja prawie zawsze jestem ON LINE haha ... a to takie nawiązanie do Jakuba, do samotności i na koniec oczywiście do sieci. Pozdrawiam