PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32489
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

przepiekny.... urzekl mnie swoim klimatem... piekna cielecka piekny chyra... wspanialy film.... zdjecia, muzyka...

pyt. wiecie moze jaki tytul ma piosenka otwierajaca film ?

ocenił(a) film na 10
lenoyce

Mnie tez się bardzo podobał, w szczegolnosci ta muzyka. Ponizej masz linka do listy kawałkow z soundtracku http://samotnosc.w.sieci.filmweb.pl/S%2Bmotno%B6%E6%2Bw%2Bsieci%2B%2B2006%2B%2Bm uzyka,Soundtracks,id=195202 [samotnosc.w.sieci.filmw...]

ocenił(a) film na 10
lenoyce

Mnie też się bardzo podobała SwS. Klimat tworzy właśnie muzyka i dźwięk. Trzeba być nieczułym, żeby nie poczuć tego filmu. Cielecka i Chyra są trochę przereklamowani w tym sezonie – występowali już przecież w filmie „Palimpsest”, oczywiście RAZEM.

lenoyce

To jest zdecydowanie film roku! Dlaczego go nie zgłaszamy do tegorocznego nieangielskojęzycznego Oskara???!

ocenił(a) film na 10
zenekzenekzenek1

Pewnie dlatego, jak zwykle czyli promocja wśród akademii siadła, albo wcale jej nie było!!!

ocenił(a) film na 10
Czest

Tak myślę, że miałby duże szanse na Oskara, szczególnie że ten film otwiera się na świat i mówi o problemach współczesnych i zrozumiałych na całym świecie. Szkoda straconej szansy...

lenoyce

Hej !
Jestem przekonany że większość krytyki na tym forum to są osoby które nigdy nie doświadczyły takiej samotności !!! Ja w 100% popieram twoje zdanie. Jednak film bez tak znakomitej muzyki byłby tylko filmem...
Co do muzyki to mamkilka utworów, ale nie wiem który to ten pierwszy ???
Pozdrawiam sick70