Nie ogladajcie filmu, bo nie warto.....Ja przeczytalam ta ksiazke juz bardzo dawno temu i do teraz czuje jakie wrazenie na mnie wywarla....Przy ksiazce uronilam lezke...a przy filmie nawet nie chcialo mi sie go ogladac...zdecydowanie wybierzcie ksiazke
zgadzam się z tobą... film nie pomoże nawet największym analfabetom, jedynie przypomni tym, co czytali ksiazkę, o co w niej chodziło... film sie strasznie dłużył... jedyny plus to duet Chyra-Cielecka... pozdraffiam
Niestety książki nie czytałem, ale gdyby tak było to prawdopodobnie miałbym podobne zdanie. Ogólnie film nie musiał być aż tak długi. Mnie mimo wszystko zdołał zasmucić. Zwykle dużo mi nie potrzeba do zeszklenia oczu (to chyba dzięki wiarygodnej pani Cieleckiej).
A tak poza tym okazja do obejrzenia pani Magdy takiej jaką ją pan Bóg stworzył - polecam (tylko to stopy niezbyt kształtne chyba ją dyskfalifikują:(
gdzybym nie przeczytala ksiażki nie wiedzialabym wogole o co chodzi;/;/ film jest nudny i ogladam go juz 3 dzien nie mogac skonczyc za to ksiazke przeczytalam w jeden dzien