PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32490
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

Pierwsza godzina filmu strasznie nudna niemal zniechecajaca do ogladania! Póżniej jest tylko troche lepiej.Powiem dobitnie to nie jest film do obejżenia w kinie ale w ciszy i skupieniu w domu.W kinie przytłacza i czeka się na koniec.Książki nie czytałem ale jestem pewien że jest dużo ciekawsza od filmu.Muzyka dobijająca i monotonna.Na plus napewno "ujęcia przyrodnicze" i świetne zdjęcia.Dla mnie film ma szczególny wymiar bo poznałem swoją obecną dziewczyne w sieci i sam przechodziłem poszczególne etapy zbliżenia się emocjonalnego w virtualu.I wiem jaką to niesie za sobą dawke emocji.Film nie jest w stanie niestety tego w odpowiedni sposób zobrazowac.Niestety tylko 4/10

Pawlito

Obejżalem film po raz drugi w domowym zasiszu i odbiór jest jakże inny.Utwierdziłem się w opinie sprzed kilku miesięcy że z całą pewnością nie jest to film na duży ekran.Zupełnie innaczej odebrałem go i w pewnym sensie zaakceptowałem, gdyż uważam że ksiażka jest wyjątkowo trudna to ekranizacji.Moja ocena uległa zdecydowanej zmianie 7/10.