Dlaczego, ten film ma tak niską srednią? Az taką kiszką to on nie byl, zeby go tak ponizac i oczerniac;))
Z ksiazka, pewnie nie rowna się nawet w 10/15% ale to nie powod, zeby mu wrzucac :D wiadomo, ze nie nagraja filmu, kltory trwa 5h zeby bylo idealnie i tak bylam w szoku, ze trwal 2h :D myslalam, ze moja wizyta w kinie zakonczy sie ok 22 a wyszlam 23;15 :|
Troszeczke film nudawy pod koniec, ale ogolnie uszedl w tłoku.
Dla ludzi lubiących rozmarzyc się przed ekranem w sam raz.
Polecam.
P.S.
Jak przeczytaliscie ksiazke i idziecie z os. towarzyszącą, a macie tendenje do wyprzedzania akcji, tooo... darujcie sobie zbedne gadanie, lub uwazajcie, kto siada przed wami, bo moze sie skonczyc malusią avanturką typu 'mozecie byc cicho...' i c.d. akcji;)
Olaaa.
Ja równiez nie rozumiem dlaczego m ten fil tak niską średnią. Byłam na filmie, przeczytałam ksiazkę i ok film nie jest tak świetny i cudowny jak książka, ale nie jest kompletna katastrofą. Być moze wiekszość ludzi oglądajacych ten film porównuje z ksiażką i dlatego jest bardzo niska ocena. Mozliwe ze nie znam się na filmie, ze nie mogłam sie nudzić na tym filmie bo siedziałam w 2 rzedzie(cudem uniknełam i rzedu), ale film uważam za bardzo dobry i z chęcia oglądnełam jszcze raz. Czekam az płyta DVD pojawi się w sklepie.
niska średnia... odpowiedź jest prosta.. po prostu ogladają go ludzie dla których ten film nie jest przeznaczony albo go po prostu nie rozumieją. W filmie jest sporo momentów ciszy gdzie autorzy dają możliwosć widzom wstawienie własnych przemyśleń, postawienie sie na miejscu bohaterów. Ludzie sie boją ciszy.. Zamiast krwi są myśli i juz ocena spada.. a szkoda.. Pozdrówka.