PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32489
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

ze znow widzowie mieli nieograniczone oczekiwania co do filmu. Juz zdjecia, muzyka i gra aktorska nie wystarcza. Film musi byc idealny by go komus polecic? Szukanie dziury w calym na nic sie nie zda, tak samo oczekiwania by przeniesc klimat z ksiazki na ekran. Szczegolnie z tak zlozonej ksiazki. Przeciez kazdy powinien miec wyobrazenie, ze nie wszystko da sie przeniesc na ekran. I podejsc do takiej produkcji z lekkim dystansem -nie patrzec na obraz przez pryzmat ksiazki... Znow zloscicie sie na film, podczas gdy jest on taki jak go zapowiadano... Jak polacy zrobia film, to jest on albo zbyt ambitny -bo ktos spodziewal sie rozrywki... albo zbyt banalny, bo ktos spodziewal sie czegos ambitniejszego.

Pluto

no cóż... co mi zostało powiedzieć..... chyba po prostu BRAWO!!!
właśnie to pare postów wcześniej też chciałem przekazać, ale niestety nie umiałemt wypowiedzieć się tak dobrze jak Ty :) Ciesze sie że taki post się tu opjawil, bo to jest 100% racja :)
Pozdrawiam.

Pluto

Witam..czy któs może posiada w komputerze tę książkę w jakimkolwiek formacie???bardzo proszę o przesłanie,,,w pracy nudzi mi się,a fizycznie ksiązki nie mogę mieć na blacie...ale mam kompa...bardzo proszę ...mój adres to kasiastyczen@wp.pl