PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32481
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

Dla tych, którzy jeszcze nie zdążyli obejrzeć - NIE RÓBCIE TEGO! Szkoda czasu i Waszych nerwów na film o takim poziomie,czy raczej jego braku. Brak jakiekolwiek akcji, fabuła pozbawiona logiki. Dialogi siermiężne, wszyskto rozwleczone w czasie, jakies niedopowiedzenia, nic nie mówiące a muza - jak Penderecki po przepiciu. Gołe dupsko pokazywane od czasu do czasu - co nic nie wnosi i tak do szmiry-filmu, ale ma chyba za zadanie obudzić widza. O ile ktoś się podnieca tyłkiem odtwórczyni głównej roli. Za to scena łóżkowa, która miała jakiekolwiek znaczenie dla lepszego odbioru emocji, była jak drewniana.
I po jaką ch.. bohaterowie wożą dupska po świecie, zamiast spotkać się w barze pod Rotundą?Pytanie li tylko retoryczne. No cóż, pewnie ekipa filmowa chciała się przewieźć za darmochę do Niemiec, N.Orleanu i Paryża.

ocenił(a) film na 10
good_boy

Dlaczego aż tak ostra krytyka... Ja mam całkowicie odmienne zdanie. I nie uważam iż ten film to jakieś istne arcydzieło. Mi się podoba, zresztą jak większość obrazów filmowych. Dla mnie każdy skrawek sceny ma jakieś przesłanie, jedni je dostrzegają drudzy zaś nie ( bo uważają iż nie ma żadnego przesłania i tego już im nikt nie przetłumaczy ) Codziennie oglądam jakiś film i zawsze mam miłe wspomnienia, mimo iż film ogólnie postrzegany jest jako kiepski.

good_boy

Skoro sadzisz że woża dupsko to widać że nie zrozumiałeś tego filmu zwłaszcza ze był na podstawie kultowej książki. Nie wiem skąd taki złośliwy komentarz. Nie wszystkom sie musi podobać od razu no ale bez przesady :) Pozdrawiam