PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32489
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

Wspaniały

ocenił(a) film na 10

Film jest magiczny, piękny, nastrojowy i świetnie zagrany.
Nie porównuję filmu z książką, bo osobiście nie lubię takich porównań. Jest to kino zdecydowanie godne obejrzenia, bo wychodząc z kina nadal myślimy o filmie i jego bohaterach.

ocenił(a) film na 8
Magdzia

Film zdecydowanie piękny. Taki obraz. Niesamowicie nakręcony. Pełen symboli i pewnego rodzaju zadumy. Polecam ludziom o wyższej wrażliwości. Film nakręcony na poziomie. Na poziomie zdecydowanie wyższym niż większość polskich produkcji. Świetne zdjęcia i świetna muzyka. Polecam, ale nie każdemu.

ocenił(a) film na 10
peper_g

zdecydowanie się zgadzam, ze potzrebna jest wyższa wrażliwośc inaczej film moze wydac sie nudny. (a ja nadal jestem pod jego urokiem)

ocenił(a) film na 7
Magdzia

Pisałam już o tym we wcześniejszych tematach na tym forum. Moje odczucia są takie jak Wasze.

ocenił(a) film na 10
Magdzia

To prawda chyba stąd te kontrowersje wokół filmu, trzeba tu szczególnej wrażliwości i wyczucia piękna, żeby docenić aktorów, zdjęcia czy muzykę. To film trudny, ale warto go obejrzeć.

Magdzia

Ile placi dystrybutor za pisanie takich wypowiedzi? ;)

ocenił(a) film na 3
Magdzia

najwspanialszy moment filmu to moment gdy on sie skończył tylko dlaczego reżyser widząć co zrobił tak bardzo odwlekł moment zakończenia
na początku filmu było nas na sali jakieś 200 osób
do końca dotrwało jakieś 150 (tych 50 osób które wyszło podejrzewam o brak smaku i gustu odniosłem też wrażenie że to zwykli ignoranci niedoceniający wielkiej sztuki)
dodam tylko że ja na "SZAMANCE" też wyszedłem