PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=195202}
4,6 32 tys. ocen
4,6 10 1 32490
3,1 14 krytyków
S@motność w sieci
powrót do forum filmu S@motność w sieci

tragedia ;]strasznie nudne,jajka wysiadywac przy nim mozna ;] szkoda czasu ,efekty specjalne komiczne :P (wybuch samochodu), dialogi na poziomie kogos kto sie uczy jezyka polskiego ( dla poczatkujacych) -->"nawet nie wie pan ile pan dla mnie zrobil.Dla pani to zrobilem."Pytnia egzystencjalne nie zaczecaja do poszukiwania rozwiazan ;/ "czy proces czekania wydluza czekanie" ? jedyn slowem szkoda bylo kasy na zrealizowanie tego filmu .Tragedia;]

ocenił(a) film na 3
nocturn

Rzeczywiscie dno. Oglądnelam ten film i strasznie mi sie nudziło. Oglądałam tak żeby tylko oglądnąc, ale nie było sensu. Jezeli komus się ten film spodobał to gratujuje gustu. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Lara_20

gusta są różne i nie można kogoś potepiać za to ze lubi co innego niz pare osob . To tak jakby tobie podobał sie jakis film a jakas inna osoba by napisala ze dno i gratuluje gustu :) nie wszystkim podoba sie to samo:)

ocenił(a) film na 3
nocturn

ale ten film jest naprawde beznadziejny, owszem są różne gusta ale jeżeli komuś sie podoba ten film to naprawdę ma kiepski gust.

ocenił(a) film na 6
Lara_20

no wlasnie są rozne gusta!!!! dlatego nie można potępiać kogoś jeśli mu sie ten film podoba:) to tyle :)

ocenił(a) film na 3
sarah496

ja nikogo niepotep