tragedia ;]strasznie nudne,jajka wysiadywac przy nim mozna ;] szkoda czasu ,efekty specjalne komiczne :P (wybuch samochodu), dialogi na poziomie kogos kto sie uczy jezyka polskiego ( dla poczatkujacych) -->"nawet nie wie pan ile pan dla mnie zrobil.Dla pani to zrobilem."Pytnia egzystencjalne nie zaczecaja do poszukiwania rozwiazan ;/ "czy proces czekania wydluza czekanie" ? jedyn slowem szkoda bylo kasy na zrealizowanie tego filmu .Tragedia;]
Rzeczywiscie dno. Oglądnelam ten film i strasznie mi sie nudziło. Oglądałam tak żeby tylko oglądnąc, ale nie było sensu. Jezeli komus się ten film spodobał to gratujuje gustu. Pozdrawiam.
gusta są różne i nie można kogoś potepiać za to ze lubi co innego niz pare osob . To tak jakby tobie podobał sie jakis film a jakas inna osoba by napisala ze dno i gratuluje gustu :) nie wszystkim podoba sie to samo:)
ale ten film jest naprawde beznadziejny, owszem są różne gusta ale jeżeli komuś sie podoba ten film to naprawdę ma kiepski gust.
no wlasnie są rozne gusta!!!! dlatego nie można potępiać kogoś jeśli mu sie ten film podoba:) to tyle :)