PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9913}

Słodki listopad

Sweet November
2001
7,3 104 tys. ocen
7,3 10 1 103943
5,6 17 krytyków
Słodki listopad
powrót do forum filmu Słodki listopad

Moim zdaniem jest to jedno z najbardziej wzruszajacych zakończeń jakie widziałam. Ostatnia scena jest rozbrajajaca. Nie mozna nie płakać warto obejżeć film dla samego zakończenia.

anksunamu

zakończenie nie moze byc szcześliwe bo hollywood odchodzi powoli od szczesliwych zakonczen w swoich filmach

no nie ona wymyśla mu jakiś idotyczny powód żeby nie umierać na jego kolanach (bo tak umierano w wielu wcześniejszych filmach) bohaterka schodzi tu do kompletnej powierzchowności miłości, mówi mu ze odchodzi bo chce zeby zapamietał ją silną i piekną a to przeciez liczy sie wnętrze

użytkownik usunięty
Bonus

piękny film,naprawdę
bardzo się wzruszyłam,niestety teraz takie filmy to wyjątki

ocenił(a) film na 7
anksunamu

tylko zakończenie mi się podobało z całego filmu

ocenił(a) film na 9
__Magda__

Naprawde dobry film - sceny przemyslane i dobrze ujete. Zakonczenie -b nietypowe i przy tym dopracowane w kazdym calu (zawiazane szalem oczy, motyw mostu, kolorystyka scenty, symbolika kwiatow, itp.) po prostu SUPER.

lechu_6

Raczej rzadko oglądam tego rodzaju filmy, uważam je jakby za niepoważne i błahe. Ale ten sprawił że coś we mnie pękło, byłem wstrząśniety i chciało mi się płakać... I rzeczywiście muszę przyznać że to chyba najbardziej wzruszające zakończenie jakie widziałem. Ten film jest nie do opisania, po prostu nie ma słów, one są zbędne...