Słodki listopad

Sweet November
2001
7,3 104 tys. ocen
7,3 10 1 104330
5,4 14 krytyków
Słodki listopad
powrót do forum filmu Słodki listopad

ciekawostka

ocenił(a) film na 10

Chciałam dodać ciekawostkę, ale nie wiem jak:D:D:D no więc piszę tutaj. Bo gdy Sara biegnie po plaży z psami ma w rece taką zabawkę jakąś i ją wyrzuca za siebie, a chwile potem w nastepnym ujęciu biegnie z nia z powrtoem:D:DD a nie wracała i jej nie podnosiłaD:D:D:D

ocenił(a) film na 7
donia_2

Nie widziałam tego filmu, więc nie wiem czy rzeczywiscie tak było. A ciekawostki (albo co kolwiek innego do filmów i odób) możesz dodawać klikają na "zostań autorem tej strony" (tam z lewej strony). Ale pewnie tej ciekawostki Ci nie zaakceptują, bo musisz miec jakieś konkretne źródło, a nie tylko, że z własnych obserwacji. Niestety tak juz jest. Jeśli chcesz dodac jakis ciekawostki do tego filmu mozesz zajrzec np. na imdb i przetłumaczyć z angielskiego [ http://www.imdb.com [www.imdb.com] ]. Możliwe, że jest tam tez to o czym mówisz. Powodzenia w dodawaniu. W razie jakis wątpliwości możesz do mnie napisać na blogu, albo zostawić wiadomość.

PS. Dobrze jest zrobic sobie temat wolny na blogu, bo miałam Ci tam dać znać, ale nie masz żadnego tematu.