Słodkich snów

Mientras duermes
2011
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 21263
6,7 7 krytyków
Słodkich snów
powrót do forum filmu Słodkich snów

Wow!

ocenił(a) film na 8

Stęskniłem się za dobrym thrillerem. Przed obejrzeniem tego filmu nie byłem optymistą, co dowodzi, że nie warto czytać recenzji, bo mogą nas negatywnie nastawić. A tymczasem obejrzałem świetny film, trzymający w napięciu od początku do końca. Polecam amatorom mocnych wrażeń!

ocenił(a) film na 8
pkb_pl

Zdecydowanie sie zgadzam, film pozytywnie mnie zaskoczył, stąd mocna 8.

ocenił(a) film na 7
McDohl

Mnie również :)

CiasteczkOo

Jestem przed obejrzeniem, dzięki za motywację do oglądania :)

pkb_pl

Absolutnie się zgadzam, zdecydowanie kino do polecenia. Świetnie dostrzegalna różnica pomiędzy podejściem i raelizacją filmów tego gatunku w europie i za oceanem.

Hiszpania - USA
1 : 0

;)

ocenił(a) film na 8
pkb_pl

Ja natomiast gorąco polecam książkę! Jeśli mam być szczera, książka jest tak świetna, że po obejrzeniu okrojonej wersji filmowej (bardzo dobrej!) byłam nawet nieco zawiedziona. Naprawdę warto :)

ocenił(a) film na 8
crankthat

Szkoda, że nie czytałem. Teraz to byłoby bez sensu, bo kolejność nie ta - zawsze najpierw książka, potem film

ocenił(a) film na 8
pkb_pl

Właśnie, że nie byłoby bez sensu, bo film nie został nakręcony na podstawie książki. I scenariusz, i książka były pisane równolegle, dlatego że w filmie nie dało się zamieścić wszystkich wątków. Poza tym wiele rzeczy opisanych jest w inny sposób, więc naprawdę warto :)

ocenił(a) film na 8
crankthat

Jaki tytuł ma książka?

ocenił(a) film na 8
Garyore

"Kiedy Śpisz" Mariniego Alberto

ocenił(a) film na 8
crankthat

Dzięki :)

pkb_pl

Bardzo dobry film zgadzam się. moim zdaniem nota na filmwebie za niska. Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że nie należy sugerować się opinią tylko oglądać.