Słodkich snów

Mientras duermes
2011
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 21263
6,7 7 krytyków
Słodkich snów
powrót do forum filmu Słodkich snów

Czym tu się zachwycać? Facet,robi to co robi, bo "po prostu" jest nieszczęśliwy? Dla czego jest nie szczęśliwy? Ani powodu, ani chociażby żadnych domysłów na ten temat w tym filmie nie zawarto.Jest kupę filmów w których oprawca ma lepsze powody do ciemiężenia swej ofiary. A jego czyny? Czy jest w nich coś niezwykłego, coś co może widza zainteresować. To niechaj zostanie pod łóżkiem .A klimat? Tego to najbardziej odżałować w tej produkcji nie mogę, bo stworzyć film dziejący się w jakimś nie wielkim środowisku (tu kamienica) można łatwo, ale żeby "przy okazji" jeszcze trzymał w napięciu to jest już sztuka. Panie reżyserze. W serii Rec się panu udało, a tu... popłuczyny po wcześniej wspomnianym pana filmie. Szkoda. 3/10.

ocenił(a) film na 8
Fryth

Obejrzyj go jeszcze raz jak nie wiesz dlaczego był nieszczęśliwy. W filmie to jest jasno i wyraźnie powiedziane.

ocenił(a) film na 3
Fryth

w pełni się zgadzam.

ocenił(a) film na 5
Fryth

Po prostu od urodzenia jest nieszczęśliwy. A zmienia się to tylko wtedy gdy widzi jak cierpią inni.

Leżenie pod łóżkiem - dobre na jedną scenę jak dla mnie. Później zrobiło się to mało realne.

W sumie się zgadzam - potencjał był, ale jakoś tak... nie został do końca wykorzystany.

Jak dla mnie 5/10.