PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567127}

Służące

The Help
2011
8,1 288 tys. ocen
8,1 10 1 288206
7,0 74 krytyków
Służące
powrót do forum filmu Służące

Co zrobiła Aibileen gdy przyszła z ciastem do swojej byłej "Pani"?

ocenił(a) film na 9
ania_abcd90

Po pierwsze to nie była Aibileen, a po drugie to byłby spoiler gdyby ktokolwiek Ci na to odpowiedzial ;)

ocenił(a) film na 8
xxelka

Hmm... teraz już wiem:D a co do imienia to zawsze jakoś tak słabo je zapamiętuję... Zazwyczaj używam zamienników typu ta wiesz no ta...:P

ocenił(a) film na 8
ania_abcd90

Po prostu przyszła z mocno czekoladowym ciastem...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Anaissa

Czasami żałuję, że wszyscy mają dostęp do internetu.

cavola

CO! Napisałam jej prawdę.!!

ocenił(a) film na 9
Anaissa

Skończ waść, wstydu oszczędź.

cavola

Hahahahahahaha

ocenił(a) film na 9
Anaissa

Tak wiem, Twoje IQ jest wyjątkowo niskie, nie chwal się tym.

cavola

Hahahahahahaha

ocenił(a) film na 9
Anaissa

Nom, to fajnie.

użytkownik usunięty
Anaissa

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy istnieje coś takiego jak SPOJLER!!!!!!!! Dziewojo teraz ludzie wejdą i będą wiedzieli o co chodzi.

a mam ich gdzieś!

użytkownik usunięty
Anaissa

tu nie chodzi ciebie.....

ania_abcd90

Jak sie oglada bezmyslnie to pojdzie tak jest... Ta wiesz, no tamta... -_- Ja bym sie nawet nie przyznawal do tego.

OkweL

*pozniej

ocenił(a) film na 8
OkweL

Skupiałam się na fabule, ale rzeczywiście masz rację;) jestem bezmyślnie oglądającą filmy osobą:)

ocenił(a) film na 9
ania_abcd90

Generalnie uważam, że powinnaś ostrzec ludzi przed spojlerem, bo niepotrzebnie się dowiedzą rzeczy, której przed filmem wiedzieć nie warto ;) Film był bardzo ciekawy i wartościowy, dlatego trochę szkoda, że niektórzy odbiorcy są poniż jego poziomu (nie mówię tu o osobie zakładającej temat).

ocenił(a) film na 8
xxelka

Masz rację, jestem tu nowa dziękuję za radę na pewno z niej skorzystam;)

ania_abcd90

"Skupiam sie na fabule"

Przeciez ta scena to JEST czesc fabuly, na dodatek z jedna z glownych bohaterek...

ocenił(a) film na 8
OkweL

tak;) tylko akurat ten wątek dodalam zanim obejrzalam caly film... Coz wybaczcie naprawde jest mi bardzo przykro ze moj komentarz sprawil takie zamieszanie... Niestety jestem na tyle nieinteligentna, ze jeszcze nie wiem jak go usunac, ale od razu jak sie dowiem zrobie to z pewnoscia...

ania_abcd90

Niestety nie da sie usuwac. Zamieszania zadnego tez nie ma. Po prostu wlaczyla mi sie zlosliwosc.

ocenił(a) film na 6
ania_abcd90

JUŻ CIĘ LUBIĘ! WSZYSCY NA SIEBIE SKACZĄ, A TY Z DYSTANSEM DO TEGO PODCHODZISZ I WCALE SIE NIE OBRAŻASZ I NIE RZUCASZ MIĘSEM JAK WIĘKSZOŚĆ. BRAWO!

ocenił(a) film na 8
rapsodyk

dziękuję to bardzo miłe;) chociaż pamiętajmy to nie fejsbuk (tak wiem jak to się pisze ale użyłam spolszczenia) ;) powinniśmy tutaj komentować filmy, a nie urządzać sobie pogawędki;)

ocenił(a) film na 7
ania_abcd90

Bravo! powtarzam to w każdym poście, oceniajmy filmy, nie siebie ;-)