Film, budujący, pozytywnie nastawiający do życia, aż chce się oglądać od początku do
końca.
Sama jestem po obejrzeniu go. Jeden z niewielu filmów na który warto iść do kina!
Zgadzam się :) Cudowny, wzruszający, pozytywny, ciekawy... Film, którego obejrzenia nikt nie będzie żałował :)
Nie zgadzam się, w tym roku było mnóstwo dobrych filmów, bardziej zasługujących na Oscara.
nie zgadzam sie w tym roku zaden z nominowanych ktore obejrzalem nie zasluguje na oscara ( obejrzalem 5 wiec moze jest jakis lepszy ) , ale moim faworytem Służące i tak nie są
Ja obejrzałem wszystkie i mimo, że nie umywają się do zeszłorocznych to wciąż Artysta, Drzewo życia, Moneyball, Drive, O północy w Paryżu biją na głowę Służące i uważam, że to jeden z tych filmów powinien dostać statuetkę.
Zwłaszcza Drive powinien dostać prawfa? ( ojej przeciez nie jest nominowany ;) ) . Moim faworytem jest O północy w Paryżu , ale to wybór mniejszego zła.
To, że Drive nie jest nominowany do Oscara nie pozbawia mnie prawa do opinii, iż na tą nagrodę zasługuje.
Dzizas , napisz po prostu ze sie pomyliles , to naprawde nie jest wstyd , wstydem jest udawac ze wiedziales i napisales tak specjalnie z jakiegos powodu. Moim zdaniem Drive to film jak tysiace innych z tym ze niezle zagrany z niezla sciezka dzwiekowa , na Oscara nie zasluguje .
Nie napiszę że się pomyliłem, bo to nie prawda. Jako, że bardzo liczyłem na Drive w kontekście Oscarów rozczarowało mnie, że dostał tylko nominację za montaż dźwięku. Nie umniejsza to jednak jego wizerunku w moich oczach. Dla twojej wiadomości wymieniłem go nie jako faworyta do wygranej, ale jako przykład filmu lepszego od Służących. Polecam kurs czytania ze zrozumieniem.
Właśnie czytam ze zrozumieniem , napisałeś że obejrzałeś wszystkie filmy nominowane do oscara w tym roku , i mimo ze nie umywaja sie do zeszlorocznych to wciąż wymienione filmy w tym "Drive" biją na głowę "Służące" . Można wywnioskować że skoro piszesz że oglądałeś wszystkie nominowane do oscara filmy , po czym wymieniasz w tym samym zdaniu listę lepszych od "Służących" ( listę na ktorej wszystkie filmy po za "Drive" są nominowane do Oscara) to myślisz że "Drive" nominowany też jest. Bo to oczywiste że tak myślałeś. Normalny człowiek w tym momencie pisze: " ok , mój błąd , ale to i tak naprawdę niezły film " , Ty wolisz isc w zaparte że było inaczej , że Ty wiedziałes że nie jest nominowany itp. itd. . Popełnić błąd i się do niego przyznać to nie jest wstyd , wstydem jest udawanie że błędu się nie zrobiło. Jeśli możesz to nie odpisuj , bo i tak nic mądrego już nie napiszesz. Przykre że wysyłasz mnie na kurs czytania ze zrozumieniem , a sam nie potrafisz zrozumieć tego co piszesz. Pozdrawiam i miłego weekendu.