PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567127}

Służące

The Help
2011
8,1 288 tys. ocen
8,1 10 1 288206
7,0 74 krytyków
Służące
powrót do forum filmu Służące

OMG

użytkownik usunięty

co ten tasiemiec robi w Top50?

użytkownik usunięty
skaterka88

co tu jest trudnego zrozumienia?

ocenił(a) film na 9

gatunku filmu. nie każdy lubi dramaty, wolą akcję albo komedię. nie będę się kłócić, bo tu raczej nie o to chodzi.

nie ma co się kłócić z użytkownikiem MannyAlterkonto, każdy wie że filmy takie jak 'Job', 'Czas surferów', '50 pierwszych randek' czy 'Farciarz Gilmore' to arcydzieła! brak słów.. Człowieku, wyłącz czasem tego kompa. Nie wiedziałam że można być trollem na etat..

użytkownik usunięty
wcinam_kisiel

kolejny

i do tego ignorant.. zrób sobie testy bo coś mi tu osobowością narcystyczną śmierdzi..

użytkownik usunięty
wcinam_kisiel

jakbyś miał trochę oleju w głowie to domyśliłbyś się ze oceny 10/10 to ja rozrzucam na lewo i prawo bez względu na to czy film zasługuje czy nie

jakbyś miał trochę oleju w głowie to czytałbyś posty uważnie zauważając jakiej płci jest rozmówca..

użytkownik usunięty
wcinam_kisiel

trzeba był sobie ustawić normalny nick to nie byłabyś mylona

ocenił(a) film na 9

Ważne, że ty mas ten olej... gorszego wytłumaczenia się nigdy nie widziałem, trzeba być zdrowo trzepniętym aby "rozrzucać" oceny filmów na lewo i prawo bez opamiętania...

użytkownik usunięty
Nozix

co ty nie powiesz

ocenił(a) film na 8

Trzeba mieć tupet, żeby tak się rzucać na lewo i prawo a wiedząc o kinematografii jak mój brat. Ps. Nie mam brata.

użytkownik usunięty
Kubasu

nie przejmuj się to są tylko cyferki

ocenił(a) film na 8

Boże widzisz i nie grzmisz. Jeżeli jest gniotem to czemu był nominowany do kilku Oscarów? Nominacje mówią same za siebie. Nawet nominacja za "Najlepszy film" Dziękuję dobranoc.

Kubasu

Nominacje do Oscarów mają małe znaczenie. To komercyjne nagrody mające na celu poklask gawiedzi dzięki której zarabiają. Muszą wygrywać proste filmy na które najwięcej masy pójdzie.