PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567127}

Służące

The Help
2011
8,1 288 tys. ocen
8,1 10 1 288188
7,0 74 krytyków
Służące
powrót do forum filmu Służące

Film był przepięknie zagrany. Wszystkie panie spisały się na medal, ale jedna z nich ukradła film całej reszcie. Jessica Chastain jako Celia Foote była rewelacyjna! To prawdziwe objawienie filmowe tego roku. Już rolą w filmie "Jolene" pokazała, że ma zadatki na fenomenalną aktorkę, a tym filmem tylko to przypieczętowała. Jeśli dziewczyna nie dostanie przynajmniej nominacji, to niech szanowną Akademię ktoś w dupę kopnie :P

ocenił(a) film na 8

święte słowa. jessica była rewelacyjna. duet celia-minny nie do pobicia.

ocenił(a) film na 9
raven46

zgadzam się!

użytkownik usunięty
raven46

Mimo, że Chastain była świetna w "Drzewie życia" (w "Długu" i "Take Shelter" też ponoć jest, w co jestem w stanie uwierzyć), to jednak mam nadzieję, że Akademicy nie będą się rozdrabniać i głosy oddane na nią, będą właśnie za "Służące". Ta dziewczyna naprawdę zasługuje na nominację. Szczerze, mamy przed sobą naprawdę wielką aktorkę w przyszłości. Michael Shannon nawet powiedział, że kiedy z nią pracował, to czuł się jakby na planie grał z kimś kto w przyszłości dorówna Streep.

ocenił(a) film na 5

Dla mnie cały film mógłby byś oparty na jej wątku ;) Genialnie zagrała. Poza tym Celia jest chyba moją ulubioną bohaterką książki :)