PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567127}

Służące

The Help
2011
8,1 288 tys. ocen
8,1 10 1 288188
7,0 74 krytyków
Służące
powrót do forum filmu Służące

Czas się pociąć

To że wylądowały w top100 to wystarczający powód.

użytkownik usunięty
neo_angin

Myślałem, że to będzie chwilowa jazda, ale już się ugruntowały, bida.

ocenił(a) film na 7

Tnij, tnij, jednego trolla mniej.

użytkownik usunięty
miewam__koszmary

Nie trolluje tu na pełen etat

ocenił(a) film na 10
miewam__koszmary

No, pięknie mu piszesz. A jak facet naprawdę weźmie to do siebie ? Ludzi masz przecież różnych : )

mam pytanie może i głupie ale... o co chodzi z tą rysą na stole u Elizabeth Leefolt??

ocenił(a) film na 4
elina88

Dzieki niej doszła Biała Kobieta do tego, kto sypnął. Jest scena w filmie, kiedy tę rysę na stole zakrywa pólmiskiem służąca.

Zaraz Nietykalni zrobią to samo.

Sebu_BGZ

Przy tym to nawet dwudziestkę przewiduję.

Sukces "Służących" to nieporozumienie roku.

ocenił(a) film na 8
darek12322

Odezwał się krytyk filmowy.Jak się okazuje o złym guście skoro krytykuje cos takiego

maciekb80

no jeżeli ten film nazywasz arcydziełem, to nie oczekuj zbyt wiele.

ocenił(a) film na 8
maciekb80

inni arcydzielem mianuja american pie ale jakos nigdy bym nie pomyslał o tym by móc to skrytykowac,ponieważ,mają do tego prawo

maciekb80

W sumie filmy na podobnym poziomie. Rozrywkowe. Różnica polega na tym że "Służące" udają coś więcej, ale tylko udają. Że też ludziom są potrzebne filmy żeby sobie przypomnieć o jakichś zamierzchłych problemach.

ocenił(a) film na 10

Hahaha xd : )

ocenił(a) film na 8

Po prostu uwielbiam te komentarze na temat rankingów filmwebowych :D!! "O KURCZE TOM HANKS W PIERWSZEJ 1O?!", "HUGH LAURIE WYŻEJ OD SEANA PENNA? USUŃCIE FILMWEB". Hah! Jeżeli na prawdę tak kierujesz się tymi rankingami, w których kiedyś w pierwszej trójce była aktorka, która bodajże zagrała w 2 filmach, a była tak wysoko bo miała fajną dupę, to rzeczywiście idź się pociąć.

To że film Coppoli jest lepszy to jest oczywiste, a jakże istotna pozycja w rankingu filmu "The Help" za około miesiąc spadnie.

użytkownik usunięty
Xedrios

Ja się nie kieruje, ale raczej smutno mi na myśl, że ludzie nowi w kinie mogą sądzić, że tu można znaleźć dobre tytuły.

ocenił(a) film na 8

Powinienes sie cieszyc, wysokie miejsce w rankingu oznacza ze na film glosowala duza ilosc osob, a skoro Ty masz inna opinie to znaczy ze nie plyniesz z mainstreamem, jestes bardziej offowy, a przeciez za takiego wiekszosc na tym forum chce sie uwazac

użytkownik usunięty
kubsztok

Cieszyć z polskiego bezguścia?

ocenił(a) film na 9

Problem filmwebu - według jego użytkowników wszystko jest za wysoko, a jak już coś jest wyżej niż ich ukochane filmy, walą taki temat. Dlatego ja mam w d... ten top, choć przyznam, że czasami jest przydatny ;)

Gimer1992

Jemu raczej nie chodzi o to że wyprzedził jego ukochany film, ale o to że taka bzdurka w sumie wyprzedza obiektywne arcydzieło.

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Ale nie odnoszę się tylko do tego postu ;) Mówię o ogóle, a faktem jest to, że często trafiają się tacy fanatycy ;)

użytkownik usunięty

słusznie, Służące to ambitne arcydzieło z drugim dnem do którego jeszcze nie dorosłeś