standardowe zabiegi: "jest dobrze- musi sie cos stac".. i wlasciwie kazyd myslacy moze kilka minut przed punktem kulminacyjnym przewidziec go.. banalna historia, praktycznie od poczatku do konca wiadomo co sie stanie.. jedyne co moze ciekawic to gra aktorow.. a tak.. banal.. i stosunkowo za dlugi jak na taka prosta historie..
nie! podoba mi sie duzo filmow.. ale sa to najczescie stare filmy i nie chce mi sie ich odszukiwac.. oceniam tylko to co aktualnie ogladam w kinie albo w tv.. HELP obejrzalem bo wszyscy polecali .. i wlasciwie do konca wysiedzialem tylko dlatego bo chcialem uwierzyc ze faktycznie rewelacja.. i stwierdzilem ze nie.. juz nigdy nie obejrze filmu co mi polecaja go inni..
..."film dla dzieci co zaczynają przygodę z kinem" - myślałem, że lepiej to ująłem, ale Twoje zdanie krótko oddaje głębie tego filmu;]
...płytki film, niepoważne potraktowanie tematu, familijne gówno poza tym dłużyzna i tyle. Dwie czarnoskóre aktorki owszem przyzwoicie zagrały, natomiast reszta a tymbardziej główna bohaterka na poziomie głupich młodzieżowych produkcji...ale w stanach robi furore.