PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567127}

Służące

The Help
2011
8,1 288 tys. ocen
8,1 10 1 288206
7,0 74 krytyków
Służące
powrót do forum filmu Służące

standardowe zabiegi: "jest dobrze- musi sie cos stac".. i wlasciwie kazyd myslacy moze kilka minut przed punktem kulminacyjnym przewidziec go.. banalna historia, praktycznie od poczatku do konca wiadomo co sie stanie.. jedyne co moze ciekawic to gra aktorow.. a tak.. banal.. i stosunkowo za dlugi jak na taka prosta historie..

rimonka

patrząc na twoje oceny, to nic ci się nie podoba.

czumczum

nie! podoba mi sie duzo filmow.. ale sa to najczescie stare filmy i nie chce mi sie ich odszukiwac.. oceniam tylko to co aktualnie ogladam w kinie albo w tv.. HELP obejrzalem bo wszyscy polecali .. i wlasciwie do konca wysiedzialem tylko dlatego bo chcialem uwierzyc ze faktycznie rewelacja.. i stwierdzilem ze nie.. juz nigdy nie obejrze filmu co mi polecaja go inni..

ocenił(a) film na 6
rimonka

..."film dla dzieci co zaczynają przygodę z kinem" - myślałem, że lepiej to ująłem, ale Twoje zdanie krótko oddaje głębie tego filmu;]

...płytki film, niepoważne potraktowanie tematu, familijne gówno poza tym dłużyzna i tyle. Dwie czarnoskóre aktorki owszem przyzwoicie zagrały, natomiast reszta a tymbardziej główna bohaterka na poziomie głupich młodzieżowych produkcji...ale w stanach robi furore.