PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567127}

Służące

The Help
2011
8,1 288 tys. ocen
8,1 10 1 288188
7,0 74 krytyków
Służące
powrót do forum filmu Służące

Jest marzec 2012 roku i jak na razie to jest najlepszy film jaki oglądałem. Nie jakies Drivy czy Kocha, lubie, szanuje" przy których można śmiało pospać bo trąca hollywódzką szmirą. To jest naprawdę bardzo dobry film.

roman38

To chyba prowo bo to właśnie "Służącym" blisko do wyczerpania tematu hollywoodzkiej szmiry (prawie wszystkie najtańsze hollywoodzkie zagrania). "Drive" to film akcji w europejskim stylu, a "Kocha, lubi, szanuje" to komedyjka romantyczna. Sam nie wiem czy nie bardziej wartościowa od "Służących".

neo_angin

Drive filmem akcji? A gdzie tam akcja bo ja przysnąłem.

roman38

To już nie moja wina że oczekiwałeś zwykłego schematycznego kina akcji z masą wybuchów.

ocenił(a) film na 10
roman38

Przyznam, że i dla mnie to jeden z lepszych filmów jaki oglądałam w tym roku. Pwalił mnie, żadna scena mnie nie 'przynudziła'. Mówią, że za długi, a ja byłam rozczarowana, że to już koniec. :)

ocenił(a) film na 6
roman38

Drive trąci szmirą?? he he

ocenił(a) film na 6
_ENKI_

Drive jest genialny!

roman38

Każde z tych trzech filmów są świetne w swojej kategorii. Nie wiem jak można porównywać tak różne od siebie rzeczy. Ale zgadzam się że Służące to jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio powstał. Co nie znaczy że Drive czy Kocha, lubi, szanuje są złe :P Ja z czystym sumieniem całą trójkę polecam ;D

roman38

Też mam podobne odczucia, choć mogłabym zestawić ten film ze "Szpiegiem" (dla mnie równie doskonała gra aktorska).