PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Film jest nudny. Nic tu się nie dzieje konkretnego co by przykuwało uwagę. Aktorsko nędza. Grabowski spuchnięty jak piłka. Na Olgę Bołądź nie da się patrzeć taka paskudna tu jest. Czasami ciężko zrozumieć o czym mówią aktorzy. Dialogi prostackie, wymuszone pisane na kolanie.

3/10 bo ciężko wytrzymać do końca

STAMiNA

Zgadzam się w 100%.Większość aktorów to amatorzy , którzy nawet z prostym dialogiem mają problem.

STAMiNA

Właśnie skończyłem seans. Zgodzę się z jednym, że aktorsko ... słabizna. Czasami nie wiedziałem, co oni w ogóle mówią. Ale film nie jest słaby, jest dobry. To nie jest też film akcji, nie było wybuchów, strzelanin, itp. Zdjęcia (zagraniczne podróże) klasa, nie dopowiedzenie w końcówce - również dobre zagranie.

#

ocenił(a) film na 5
Dazu

Dzieło ocenię na 5. Nie jest to film wysokich lotów jak dla mnie, a wszystkie teksty w filmie wyuczone na pamięć i tak szybko wypowiadane ze nie idzie tego zrozumieć, zero jakiejś własnej interpretacji.

ocenił(a) film na 3
STAMiNA

No i ten slang nie do zniesienia a jeszcze gorsze te tekstowe tłumaczenia owego slangu pojawiające się na ekranie.

Beznadziejny film.

Kamilla Baar. Baardzo ją lubię. :)

STAMiNA

Na szczęście jesteś jedną z nielicznych osób, która ma takie zdanie. Rewelacyjny film!

STAMiNA

3/10 za to żydowskie kopsko ... Szkoda że dla tego gówna nie da się wystawić 0/10...

Film zrobiony przez żydowskich żebraków dla przygłupawych polaczków... Ci co dają 9/10 siedzą w tym biznesie albo mają ciężki niedorozwój...