PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

3/10

ocenił(a) film na 3

Bełkot, przez 1/3 filmu ciężko zrozumieć co mówią bohaterowie.
"Aktor" grający Macierewicza to jakiś żart, chłop wzięty spod budki z piwem tylko dlatego, że jest do niego podobny.
Napisy w filmie (wyjaśniające znaczenie ich slangu) za długie, pojawiające się w trakcie dialogów - albo czytamy albo słuchamy.
Pomysł dobry ale wykonanie oceniam na 3/10.

msgraf

zgadzam się. Ciężko było o podzielność uwagi.

ocenił(a) film na 8
Beatrice_A

I stąd tez ocena 3 dla tego filmu? Gratuluję.

ocenił(a) film na 3
raffi20

tak, dlatego ocena 3.
ponadto gra poniżej poziomu wszystkich aktorów grających główne role. Temat na film dobry - jego przedstawienie 3/10.

ocenił(a) film na 8
msgraf

Faktycznie zgadzam się z tobą odnośnie kiepskiego gościa grającego Macierewicza, w rzeczywistości ten facet jest sztywny ale nie aż tak, ma przynajmniej jakąś charyzmę i wiarę w to co wygaduje a ten coś tam bełkocze pod nosem jakby go ktoś ściskał za jaja, ścieżka dźwiękowa też kiepska wiele razy cofałem film aby zrozumieć dialog co do objaśnień slangu czemu nie, mi to akurat pasowało i nie przeszkadzało.

listek30

Pomysł na film dobry,jednak aktorzy grają sztucznie,jakby wręcz czytali wszystko z kartki, i tak okrutnie bełkoczą że trudno zrozumieć 3/4 wypowiadanych słów.
Film zapowiadał się świetnie jednak wykonanie jak dla mnie kompletna porażka.

ocenił(a) film na 1
msgraf

Ciężko się nie zgodzić... jakiś tam pomysł był, ale realizacja to prawdziwa katorga dla widza. Drugi plan grany przez przypadkowych statystów, pierwszy też nie wiele lepiej... ogólnie... bardzo słaby film, nawet jak na kategorie - polskie kino.

ocenił(a) film na 8
msgraf

To, że masz problem z podzielnością uwagi, to postanowiłeś dać 3/10.
Właśnie przez takie osoby, które przyczepią się byle gówna filmy mają zaniżoną ocenę.

ocenił(a) film na 5
msgraf

Bełkot jak bełkot jakoś da się znieść, puki można zrozumieć co mówią.
Ale za to strasznie irytowała mnie ta dziewczyna z kadr, o przepraszam z działu HR(Human Resources), która sypała angielskim zwrotami :/ np. feedback, zczelendżujemy to , zkołczować - napisałam ze słuchu, bo to ani po angielsku, ani po polsku.
Do tego powinni dać kolejne napisy! w końcu to polski film i nie każdy zna angielski.

ocenił(a) film na 10
msgraf

Zapewniam, że nad wszystkim czuwali najlepsi specjaliści. Wiem bo miałem zaszczyt uczestniczyć w jego powstaniu.

ocenił(a) film na 8
msgraf

Bełkot ze słowotokiem. Wyrazy wypowiadane ciągiem bez spacji. Sztuczna gra niektórych aktorów. Zgadzam się z Twoim zdaniem, ale pomijając to wszystko film na prawdę bardzo dobry. Czegoś zabrakło, szkoda.