PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Aktorski dramat

ocenił(a) film na 4

Dawno nie widziałem tak źle zagranego filmu... Bołądź i Machnicki to istna masakra....
Oczywiście nie dotyczy to wszystkich bo kilka epizodów świetnych.:Lubos, Frycz...
Oglądałem "TO" dzieło bez żadnych emocji z lekkim uśmiechem. Parodia Generała...no chyba, że tak miało być.... No słabe to było.

ocenił(a) film na 7
robbob

Aktorski dramat? Definitywnie oglądaliśmy inne filmy stary.

ocenił(a) film na 4
Memorabilis

Nic się nie dzieje:):):Dobrze jest że różnimy się ocenami bo by było nudno.

ocenił(a) film na 6
robbob

Dobra gra mniej znanych aktorów ,zastanawia mnie tylko czy ktoś nie miał określonego celu ,aby ten film powstał... Do obejrzenia w kinie zachęcił mnie plakat na którym nie było ekipy 6,7 aktorów ,którzy 'grają' wszystko i wszędzie do utraty przytomności i odruchu wymiotnego odbiorców. 6/10.Jest to adaptacja filmowa pewnych zdarzeń, jednych [chyba]? prawdziwych ,innych[raczej] fikcyjnych. Właściwie powinien to być fabularyzowany dokument z narracją wnuka Bogusława Wołoszańskiego do realizacji za25 lat . Fabularyzowane dziennikarstwo śledcze ,to igranie z losem i to nie tylko własnym,bo gdyby,zniknęło ,[chyba]?
,to pokaźna grupa ludzi musiałaby sama się zdymisjonować ,aresztować, osądzić i dożywotnio osadzić[że o setce z 'Wprost' i innych 'Gazelach przekrętów' nie wspomnę]

ocenił(a) film na 2
robbob

Zgadzam się... Gra "aktorska" przypomina "Trudne sprawy" albo "Detektywi" lub inny "paradokumentalny" szajs. Trudno tu w ogóle mówić o "grze aktorskiej". Szczerze nie polecam, bo szkoda czasu.

ocenił(a) film na 5
o_jagoda

Niestety pan Vega od czasu doskonałego Pitbulla bardzo obniżył swoje loty. "Służby" mają niezłe momenty (np niezawodna jak zwykle Kulesza) ale ogólnie film to zlepek fragmentów (i to z beznadziejnym audio)

hmszup

Dokładnie audio na tragicznym poziomie nieraz nie rozumieliśmy z żona co oni mówią