PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Na początku był dokument "Prawdziwe Psy" świetne pokazane działanie warszawskiego wydziału zabójstw następnie "Kryminalni" z beznadziejną obsadą i żałosną grą Schejbaj choć muszę przyznać ze jako 13 latek oglądałem ale marne są szanse że do niego wrócę Potem Pitt bull film/serial do którego aż się chce wracać fantastyczni aktorzy bardzo dobre dialogi świetna fabuła luźno oparta na prawdziwych wydarzeniach.Pozostaje jedynie nie dosyt braku 4 serii lub chociaż epilogu 3. Kolejnym tworem Vegi było "Twarzą w Twarz" czyli serial w sam raz na raz choć nie pozostawia jakiś mocno negatywnych emocji(Ruda trochę drażni) I tu moim zdaniem reżysera dopada kryzys twórczy który zapoczątkował produkcją filmu który już po samym tytule można stwierdzić że jest chałą czyli "Ciacho" następnie serial "Instynkt" który nie doczekał 2 serii a zapowiadał się ciekawie.Kolejnym filmem był BPG (obiecałem sobie ze nie będę komentował filmów o tematyce Polsko-historycznej) Później Serial którym zachwycali się nasi ojcowie doczekał się wersji kinowej z marnym skutkiem,ja nie oglądałem ale słyszałem wiele opinii ludzi z rocznika 61-65 ;)(Kot na okładce z Marta wygląda jak Bond lat 30).Last Minute komedia jakich kręcono wiele w ostatnich latach. Na tym kryzys pana Vegi moim zdaniem się kończy dlaczego? dwa słowa "Służby Specjalne" nie mam zamiaru rozpisywać się o samym filmie ponieważ nie chce mi się wchodzić w słowne przepychanki z ludźmi którzy albo nie zrozumieli filmu albo nie dosłyszeli tego co mówili aktorzy,wystarczy tylko dobre nagłośnienie lub cofnąć jakąś scenę o klatkę dwie. Napisze tylko trzy słowa Janek Chabior Rozpierdala ;) czekam z niecierpliwością na serial jak będzie chociaż w połowie tak dobry jak Pitt bull to łapka w górę jak na YT.
To moja luźna opinia na temat twórczości Patryka V Dobry reżyser czy zły reżyser jak będzie robił takie produkcje jak Pitt Bull czy SS to kogo będzie to obchodzić w końcu Tarantino, czy bracia Coen też nie są idealni ;)
Dobranoc "z Hejtem"...