PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109032
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Wypuścili film akurat w tedy gdy do kina weszli Bogowie i dalej jest Miasto 44 a więc dla dobre filmy
i przegrali walkę o widza

tragta

Nie zgodzę się z tym. Właśnie niedawno byłem na tym filmie w Heliosie. Film świetny oczywiście. A i wiadomo, że niby "tani wtorek". Ale sala na 20:45 byłą zapełniona do ostatniego miejsca. Natomiast dwa tygodnie wcześniej na "Miasto 44" (też we wtorek) sala pełna nie była. Widz musi mieć jakiś wybór. Nie każdego będzie interesować temat powstania warszawskiego. I tak na siłę wedle mnie nieco "wymęczony". Choćby przez kolejny sezon "Czasu honoru". A na "Służbach specjalnych" mamy inną tematykę. I oczywiście świetnie zagraną rolę przez Janusza Chabiora. Pozdrawiam :)

olesio

Kilka faktów
Box office weekendowy: Polska, 10.10.2014 - 12.10.2014
tytuł Widzów (weekend) Widzów (razem) Tydz.
Bogowie 216 478 264 863 1
Miasto 44 89 057 1 328 755 4
Służby specjalne 61 393 246 060 2

olesio

KUR** cała moja praca na marne !
Dobra po prostu wpisz box office polsak i wejdz na stopklatka .pl

tragta

No ok. Liczby jednak mówią same za siebie. Ale uważam, że i tak twórcy filmu nie będą narzekać. Zainteresowanie jest. Pewnie film się zwróci więc ok.

ocenił(a) film na 8
tragta

ja widziałam wszystkie te filmy i nawet gdyby były jeszcze 2 superprodukcje to byłabym codziennie w kinie. Jeżeli chcecie mniej płacić za bilety pamiętajcie o czyms takim jak kina studyjne. Dziś skorzystałam z tanich śród w IMAXsie ale nie rozumiem jak mogą być tak drogie bilety przy takiej ilości reklam. Rozumiem zwiastuny ale reklamy banków czy proszków w kinie!? Zdecydowanie wybieram kina studyjne

tragta

a co to przeszkadza, nie mozna isc na kilka filmow w krotkim czasie ??

luza

Chodzi raczej o to że przecięty widz chodzi do kina raz w miesiącu