PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Jeżeli ktoś chciałby się powypowiadać w tym tonie, dać jeszcze Patrykowi Vedze szansę, oraz dlaczego taki film nam by się przydał może zrobić to tutaj. Innych wolałbym nie, bo jestem nietolerancyjny !)

ocenił(a) film na 8
Picu

Mi się sam zwiastun bardzo podoba. Zdjęcia robione nie tylko w Polsce, ale także za granicą, co nadaje taki charakter hollywoodzki. :D Jeżeli chodzi o to, czy taki film się przyda, czy nie, to myślę, że jest to jeden z najlepszych filmów, jaki mógł powstać w ostatnim czasie. Być może da on do myślenia niektórym ludziom w Polsce. Znam jednego wykładowcę, który współpracował ze służbami specjalnymi. Choć nie pracował w terenie, tylko w biurze - robota papierkowa (podobno), to jak twierdzi, praca dla ludzi o stalowych nerwach, gotowych na wszystko. Co ciekawe, nigdy nie chce podać powodu, dla którego z pracy tej zrezygnował, co więcej, zawsze zaznacza, że nie ma nic wspólnego z obecnymi służbami i nie chce, by go z nimi wiązać. Ciekawe dlaczego...?

ocenił(a) film na 7
konio93

Bo nadal pracuje..

ocenił(a) film na 8
acikowski

Sądząc po jego trybie życia - raczej nie. ;P

ocenił(a) film na 8
konio93

Ja ogladalam Pitbula Vegi film oraz serial i cos takiego naprawde wcina w fotel sadzac po zwiastunie bedzie troszke inna tematyka bo bedzie wiecej polityki i afer. Sadze bedzie to film dla ludzi mocnych nerwach.