PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109032
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne
ocenił(a) film na 9
cxap

średnia 7.5 to mało???

zrelaxowany85

Suma, nie średnia geniuszu.

ocenił(a) film na 9
tomash_10

No to jeszcze lepiej - jak dla kogoś ilość głosów jest jakimkolwiek wyznacznikiem jakości filmu, średnia też nim nie jest ale daje minimalny pogląd na to czy mamy do czynienia z czymś ciekawym czy raczej możemy sobie "dzieło" odpuścić...

zrelaxowany85

Nie wiem jaki film jest ale cxap stwierdził po ilości głosów, że hitem box office to ten film nie jest. I to wszystko. Po co dopisywać do tego jakieś (nad)interpretacje?

ocenił(a) film na 9
tomash_10

A Ty tomashu co jakiś cenzor jesteś że masz prawo weryfikować co inni mają/nie mają pisać? W końcu to forum tematyczne i nawet jak się mylę to mam prawo do wolności swojej wypowiedzi (choćby i najgłupszej).

zrelaxowany85

1. Nie przeczytałeś ze zrozumieniem.
2. Zadałeś, wskutek powyższego, bezsensownie pytanie.
3. tomash 10 Ci odpisał.
4. Ty, wobec dalszego niezrumieniania punktu pierwszego, brniesz dalej.
5. tomash 10 Ci odpisał - chyba w akcie miłosierdzia - wyjaśniając coś co moim zdaniem nawet wyjaśniania nie potrzebowało. Dowód: tomasz 10 przeczytał i zrozumiał bez problemu.
6. A ty teraz się jeszcze czepiasz i nazywasz go cenzorem. Wystarczyło podziękować, przecie chciał dobrze i jakby nie patrzeć, Ci pomógł.

ocenił(a) film na 9
cxap

w czym mi pomógł?

cxap

Pracuje w kinie, i powiem szczerze, że w tym roku nawet na mieście 44 nie było tylu ludzi co na służbach, oczywiście mówię o seansach po południowych. No, ale miasto z kolei nadrabia w tygodniu wycieczkami ;)

anka_8315

Wiadomo,ze bardziej zainteresuje taka wlasnie tematyka (sluzby specjalne) i przyciagnie zdecydowanie bardziej... niz ''Miasto 44''.Ja bylam na ''Sluzbach...'' wczoraj (PONIEDZIALEK) wieczorem i frekwencja,jak na ten dzien,byla zaskakujaco duza.

cxap

wszystko zalezy od tego ile kin gralo ten film.
Z tego co wiem to jest medialna cisza o tej produkcji i zakaz reklamy wiec nie sugeruj sie iloscia widzow a aczej ich opiniami.
wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Patryk-Vega-dla-WPPL-dziennikarze-dostali-emb argo-na-moj-film-To-zasluga-sluzb,wid,16929580,wiadomosc.html?ticaid=113942
wielkie produkcje maja budzet dziesiatek milionow dolarow na reklame , vega niestety nie.
Dajmy mu czas i poczekajmy.
Dla mnie bedzie to kultowa produkcja z racji poruszenia tematu o korym nikt nie chce rozmawiac.
Cos jak "Układ zamknięty"

onet318

Vega najpierw próbował się dorobić na komediach typu Ciacho, kiedy to nie wyszło, to zaczyna żerować na różnych teoriach spiskowych (okoliczności śmierci Leppera czy Blidy). Wątpię by nakręcił film choćby na poziomie Drogówki Smarzowskiego. Ten film obejrzę co najwyżej jak puszczą w tv a do kina pójdę na Bogów w reżyserii Palkowskiego.

xtomix

Ocenianie filmu przed jego obejrzeniem jest bez sensu.
Z gory zakladasz ze bedzie klapa, gdzie twoja obiektywnosc?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
onet318

Nie wystawiłem przecież oceny, a przeczucia takie a nie inne mam, bo niestety miałem nieprzyjemność obejrzeć filmy Vegi Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć oraz Ciacho i moje zaufanie do tego reżysera zostało mocno podkopane.

onet318

Ale "Układ zamknięty" okazał się przecie dużym kinowym przebojem, a o filmie mówiono nawet w serwisach informacyjnych w tym na pewno w Faktach i w Wydarzeniach. I akurat tego filmu reklam w TV nie widziałem.

Z drugiej strony, w czasie minionego weekendu, reklamy "Służb specjalnych" widziałem w TV kilkukrotnie.

cxap

A co ty myślisz,że wszyscy mają konto na Filmwebie?Z moich znajomych na przykład nikt nie ma.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem