najprostszy wątek w filmie, a Ty nie ogarniasz ?
Twój awatar mówi sam za siebie :P
Lol a kto mówi że nie ogarniam, może akurat poszedłem się odlać i wróciłem w połowie akcji? Lecz swoje kompleksy gdzie indziej alkoholiku
akcja trwała tyle, że nie zdążyłbyś się odlać... jak Ty qrwa ciole oglądasz filmy, wychodzisz się odlać, pauzy nie masz na pilocie?
no chyba, że w kinie byłeś... bałeś się, bo ciemno i musiałeś wyskoczyć przydusić jaszczura...
ja alkoholik? nie piłem od dwóch tygodni... głupio Ci ? :P
No jak to o co? Akcja działa się w Łodzi a, że nienawiść między Legią a Widzewem jest powszechnie znana to chcieli zwalić winę na kibiców Legii.
Testowali porwanie kolesia, więc wybrali sobie pseudokibola Widzewa i na nim zrobili próbę (oczywiście bez cięcia piłą). A później zostawili go w lesie z poszlakami wskazującymi, że uprowadzili i pobili go kibice Legii.
Ta obejrzałem jeszcze raz, scena totalnie bez sensu, w ogóle ten film strasznie się kupy nie trzyma, może serial będzie lepiej poskładany.
wracam do tematu, a co w tej scenie jest bez sensu? za trudna była dla Ciebie? hehe...
Wszystko jest w niej bez sensu, jest całkowicie niezwiązana z tematyką i wątkiem filmu. Stanowi jedynie pretekst dla reżysera aby ośmieszyć kibica Widzewa i wstawić ELKĘ na ekranie, jak tego nie rozumiesz to lepiej przeanalizuj jeszcze raz film
"scena bez sensu, film nie trzyma się kupy"...
jak wg Ciebie ma trzymać się kupy, skoro nie potrafisz powiązać tej sceny ze sceną porwania Wróbla,
wyraźnie powiedziane jest, że to próba, ale widocznie dla Ciebie za mało wyraźnie :P
a to, że warszawiak Vega wstawia akurat elkę to nie dziwi, jakoś trzeba leczyć wspomniane przez Ciebie kompleksy... :)))
Tak trening, to czemu przed lepperem nie potrenowali wieszania kogoś innego? Ten film to jedna wielka bzdura, widać że robiony pod serial kompleksy lecz dzieciaku gdzie indziej.
dzieciaku? powiedział to koleś z herbem ległej w awatarze, hahaha...
za głupi jesteś na ten film, może jak dorośniesz to coś ogarniesz, bo widać, że najprostsze sceny wieszają Ci system...
Gościu, to nie wiesz, że Vega kibicuje Widzewowi, a cały film to tylko pretekst aby ponabijać się z Legii? Wszystkie sceny są ironiczne pod adresem Legii, ale żeby ich kibice zaskoczyli z kogo się nabija to wrzucił do filmu tego grubasa w szaliku. Na przykład ten gość ze sklepu uderzający do tej laski o aparycji chłopca, to taka uszczypliwa uwaga, że wy tam w Legii to lubicie chłopców. To samo z księdzem i Marianem, który w parku proponuje, że przed nim uklęknie, do tego jest łysy! to łatwo czytelna aluzja, że łysy kibic lubi klękać.. a do czego, to już sam sobie odpowiedz :>.