PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Aktorstwo -W11 miało lepsze
Dialogi- Na amfetaminie, czytane z kartki
o co tu chodzi? to na ten film czekałem? czy jest jakas druga wersja tego filmu?

ocenił(a) film na 7
sethneil

zgadzam sie. ci bardziej znani aktorzy mowia normalnie ale reszta osob zaangazowanych w film... po prostu razi brak interpunkcji w wypowiadanych zdaniach, nie wiadomo miejscami gdzie sie konczy zdanie. a ich aktorstwo faktycznie mozna porownac do w11 czy trudne sprawy hehe. bardzo to psuje caly efekt po seansie. film sam w sobie jest dobry ale to oczym wspomnialem wczesniej mocno zaniza ocene

ocenił(a) film na 7
sethneil

Swoją wypowiedź powinieneś skończyć na tytule tematu, bo to niestety było najmądrzejsze co powiedziałeś...

sethneil

Jest. Niema. Wystarczy wyłączyć dźwięk i od razu film wypada dużo lepiej w odbiorze... ;-)

sethneil

Zaczynam oglądać. Ruda szefowa rzuca przekleństwo. Myślę: hm, brzmi jak polski inteligent bratający się z robotnikami w 1980. Kolejna scena: opiekunka matki głównej bohaterki. Tu wymiękam, bo dam głowę, że moja babcia podałaby te kwestie bardziej realistycznie.
Az boję się dalej oglądać. A może to taki zamysł autorski, że świat jest teatrem, więc wszyscy brzmią jak na pierwszym czytaniu sztuki w teatrzyku przedszkolnym?