PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480912}
4,7 4,5 tys. ocen
4,7 10 1 4472
3,0 2 krytyków
S. Darko
powrót do forum filmu S. Darko

Dzisiaj w sieci pojawił się nowy, już oficjalny trailer. Zapraszam do oglądania pod tym linkiem:

http://www.youtube.com/watch?v=2p-fLyPg1ZQ

xena_4

jaka ja jestem szczęsliwa !!
grają w nim wszyscy aktorzy ktorych lubie ;
james , ed i jackson!
ciekawe kiedy film bd w polsce

ocenił(a) film na 5
Leighton

Jest nie najgorzej, zaintrygował mnie.
Poczekamy na dalsze info: kiedy wyjdzie i czy w Polsce.

Gimer1992

czytałam na jednym z blogów że film
ma wyjść tylko na DVD

ocenił(a) film na 1
xena_4

Niestety trailer nie robi na mnie wrażenia. Mam nadzieje ze film okaże sie lepszy... te efekty też nie są zabyt ciekawe. Ta muzyka w nim psuje klimat. Widac ze Kelly nie ma z s. darko nic wspolnego... a szkoda..

ocenił(a) film na 2
Trevor_Green

Podzielam obawy. Mam złe przeczucie, że będzie to tylko zwykły thriller jakich wiele.

David_Ames

a mi trailer nieodparcie kojarzy sie z silent hill. a niech mnie napisze to: nie moge sie doczekac !

ocenił(a) film na 5
xena_4

Jest gorzej niz sie spodziewałem - tandeciarska efektowna kaszanka... widac , ze w ogolne nie ma subtelnosci i spokojnego tonu Jedynki...

Czyli przypuszczenia stały sie faktem - ten film pogrzebie legende Jedynki

ocenił(a) film na 3
shamar

Nie mam słów, ciężko mi cokolwiek sklecić. Wykożystanie dialogów z pierwszej części, Donnie podórżnik w czasie - co to Hiro ? Replay pierwszej części z łopatą efektów i na pewno nie tak dobry.

ocenił(a) film na 3
Kolbe

Co janapisałem ,zapowiada się tragicznie...

ocenił(a) film na 5
Kolbe

znaczy, ze co ? ze ten kolo w lesie to niby Donnie? bo nie zwracalem uwagi na dialogi. Jesli tak to jest jeszcze gorzej niz myslalem.

ocenił(a) film na 3
shamar

Mnie na to wygląda. Koleś pojawiający się z nikąd z liquid spear móiący "they made me do it" - to chyba musi być Donnie tym bardziej, moim zdanie mprzynajmniej pojawi się we wspomnieniach.

ocenił(a) film na 5
Kolbe

obejrze ten film z ciekawosci ale wiadomo, ze bedzie bardzo zle... a moze se po prostu obejrze jeszcze raz wersje rezyserską "Jedynki"... tak, teraz mozna mowic "Jedynki" choc nie wypada ...

użytkownik usunięty
shamar

Mnie zwiastun w żaden sposób nie zainteresował, lecz w przypadku 1 części było tak samo. Ostatecznie liczę, że na tym filmie się nie zawiodę, ale wiesz do 1 części filmu nie ma co porównywać.

zrobili z niego kolejna wysoko komercyjna CHAŁE, ten zwiatun bardziej przypomina dragonball. Heheh szkoda szkoda

Anarion

Ehhh jedyenie co fajne to to, że młodą gra ta sama - dzięki niej czuć bardziej klimat DD. Ale to nie będzie tak dobre, jak 'Donnie', to niestety widać na pierwszy rzut oka. Traci uniwersalne przesłanie poprzedniego filmu i zabija główny sens - Żyjący Namiestnik. Także nie bardzu.

komercja.
komercja.
komercja.

to na tyle.

BenQ

A mnie zaciekawił ten trailer, ale boję się, że będzie tak jak ze zmierzchem- trailer super, a film g***o. :(