Bardzo lubię Daveigh Chase, Eda Westwick'a, Matthewa Davisa, Jamesa Lafferty i Briana Evigan, i zastanawiam sie czy warto tylko ze względu na nich ogladać film. Dużo na forum jest komentarzy że film jest słaby, dlatego nie wiem czy ogladnać.
Według mnie film jest słabiutki i wogóle no ale cóż.Też się zastanawiałam czy go obejrzeć i obejrzałam.W sumie nie jest najgorszy ale...da się obejrzeć;)W sumie to musiałam bo tak jak Ty też lubię Eda Westwick'a i James'a Lafferty.Dla nich warto;)
Więc jak cię ciekawią aktorzy z tego filmu to obejrzyj co ci szkodzi.Pozdrawiam;)
Obejrzałam i wcale nie było aż tak źle. Myślę, że ludzie krytykujący film porównują go z D. Darko, a tą konfrontację S. Darko, w ich ocenie przegrywa z kretesem i stąd słabe oceny. Film jednak nie jest taki zły i na pewno jest wart obejrzenia. Pomimo zakręconej nieco i często nielogicznej fabuły ma swe plus: niezły klimat, muzyka, a także dobra gra aktorów. Mała Samanta ( Daveigh Chase ) od czasu Donnie Darko stała się dużą, piekną Samantą i całkiem dobrze radzi sobie z rolą.