PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480912}
4,7 4,5 tys. ocen
4,7 10 1 4472
3,0 2 krytyków
S. Darko
powrót do forum filmu S. Darko

Bardzo lubię Daveigh Chase, Eda Westwick'a, Matthewa Davisa, Jamesa Lafferty i Briana Evigan, i zastanawiam sie czy warto tylko ze względu na nich ogladać film. Dużo na forum jest komentarzy że film jest słaby, dlatego nie wiem czy ogladnać.

gabrielle33

Według mnie film jest słabiutki i wogóle no ale cóż.Też się zastanawiałam czy go obejrzeć i obejrzałam.W sumie nie jest najgorszy ale...da się obejrzeć;)W sumie to musiałam bo tak jak Ty też lubię Eda Westwick'a i James'a Lafferty.Dla nich warto;)
Więc jak cię ciekawią aktorzy z tego filmu to obejrzyj co ci szkodzi.Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 7
gabrielle33

Obejrzałam i wcale nie było aż tak źle. Myślę, że ludzie krytykujący film porównują go z D. Darko, a tą konfrontację S. Darko, w ich ocenie przegrywa z kretesem i stąd słabe oceny. Film jednak nie jest taki zły i na pewno jest wart obejrzenia. Pomimo zakręconej nieco i często nielogicznej fabuły ma swe plus: niezły klimat, muzyka, a także dobra gra aktorów. Mała Samanta ( Daveigh Chase ) od czasu Donnie Darko stała się dużą, piekną Samantą i całkiem dobrze radzi sobie z rolą.