Dziwie się ludzią ktorzy zachwycają sie nad tym filmem... bo zdecydowanie nie ma nad czym. Kiczowata, sztampowa w pełni przewidywalna etc. fabuła aż odrzuca od ekranu, po 5minutach można z pełną odpowiedzialnością przewidzieć zakończenie... Oczywisice możecie powedziec, że fabułe można potraktować z przymruzeniem oka i zwrocić uwage na humor oraz akcje.. i w sumie jest to możliwe tylko, że moim zdaniem neandertalczycy mieli stojące na wyższym poziomie dowcipy niż scenarzysci tego filmu (humor dla dzieci w przedziale wiekowym 6-12). Jedyną zalętą Banditas(ten tytuł zdecydowanie bardziej do mnie przemwia) są odtwórczynie głownych ról, zdecydowanie należy zauważyć, że ich "gra ciałem" stoi na bardzo wysokim poziomie(wrodzony talent+chirurgia plastyczna działają cuda). Podsumowując Banditas stoi na tak wysokim poziomie jak polskie tłumaczenie tytułu tego filmu:).
przypuszczam że u salmy lifting twarzy jest taką normlanością jak dla mnie golenie się... przeciez ona ma 40 lat i nie mozliwe jest zeby w naturalny sposob wygladała tak młodo... nalezy rowniez pamietać o makijazu.. on tez działa cuda
jest możliwe :-) moja ciotka ma 50 lat ale zupełnie nie wygląda na swoje lata. Nie robiła sobie żadnych operacji plastycznych a wygląda jakby miała troszkę po trzydziestce. Więc to nie jest niemożliwe, chociaż rzadko się zdarza.
a jeśli chodzi o sam film to mi się też niespecjalnie podoba