Film zdobylem kiedy jeszcze jego nota byla przynajmniej o potora punktu wyzsza. Wczoraj obejrzalem i stwierdzam ze film jest kiepski. Od razu domyslilem sie kto jest kim w filnie, jak rowiniez przewidzialem jego fabule. Film zaczal sie dosc brutalnie i myslaem ze cala jego akcja bedzie w takije wlasnie konwencji, niestety nic poza poczatkiem ala Pila, nic takiego nie mialo miejsca. Tytul dosc grubo naciagany;) A glowna bohaterka to typowa blond modelka, glupiutka jak caly film. Najsmieszniejsze to ze caly czas, wpaniale nakladala sobie mejkap bez najmiejszego drzenia reki, wspaniale ma oporzadzone wlosy i nawet po seksie ze swoim wspolokatorem z zamkniecia, wyglada jak prosto spod reki makijazysty.Wcale nie wygladala ani zachowywal sie jak uwieziona w piwnicy kobieta. Plakat tez naciagany, zupelnie jak z innego filmu. Po projekcji stwierdzilem ze powinno sie zaprzestania krecenia filmow w stylu Pila i Hostel, bo to staje sie juz strasznie zenujace.
Moja ocena 3/10
Jeżeli nie lubisz filmów Gore to je poprostu omijaj szerokim łukiem. A nie wypisujesz bzdury, że powinni zaprzestać nagrywania podobych produkcji. Pamiętaj, że jest wiele osób którzy czują się dobrze w tym gatunku.
Pozdrawiam
Zgadzam się z Brae, film kiepski. Bohaterka filmu to typowa blondynka z kawałów, grzebie przy martwym policjancie, który jak to policjant ma broń. Wchodzi "zły typ" a ona zamiast wyciągnąć gnata to patrzy jak ten ją nagrywa kamerką. Jak Brae napisał film przewidywalny jak cholera, wiedziałem że przyjaciel z celi to psychol, wiedziałem że zabije brata, wiedziałem że gliniarze nie wyjdą z domu żywi... Dlatego miałem mało zabawy. Ocenka 3/10 i więcej nie dam. Chyba że ktoś zapłaci;)
wkurza mnie to ak inni zdradzaja zakonczenia... ja tego jescze nie ogladalam ale za to dzieki za zdradzenie zakonczenia...;/