Strata czasu.. zupełnie...
1. Panienka odkręca śruby głupim pilniczkiem do paznokci.. taaa .. chwała Bogu że sie jej nie złamał
2. -to grecki !
- skąd wiesz ze to grecki ??
- bo znam grecki !
mueheheheh
3. Jak on do niej wydziergał na szybie WHO ARE YOU to musial to pisac w odwrotną stronę... ale ona juz sie nie postarała :P
4. Taa szyba co sie przez nia na początku kumunikowali... CZYSTA no nie ?? ale musiecli conajmniej ze dwa dni tak piłowac (zdierac lakier czy farbe :P)
5. Zabicie tego grubasa.. kurde ciapnoł go nożem i ten padł.. daje głowe że nawet przez tkanke tłuszczową sie nie przebił :P
6. A ta kobieta od razy mogła sie skapnąc ze to on.. SKĄD TAK DOBRZE ZNAŁ DOM ??? i gdzie znalazł to wiaderko nie mówiąc juz o rękawiczkach:P
I jedynego czego nie moge zaurzucic paneu Geremu to to ze kurde sprząta po sobie :D i zachęca do tego innych :D (szybke umial umyc :P)
Podsumowując.. K I C H A ;]
Pozdrawiam :D
by ME ;]
osobiście niezgadzam się z tobą film jesto dobry. trzeba mu poświęcić wiekszą uwagę i sie na nim skupić podczas oglądania
Człowieku co Ty mówisz w ogole.. film jest totalną porażką !!
Popatrz na komentarze i na samą ocene tego filmu.. jak by był naprawde dobry to by mial ponad 8 :)
A moze nie oglądales nic innego.. bardziej wartościowszego ?? bo z tego co widze komentujesz tylko sadyste !
jeśli ten film jest bardzo dobry to ja już nie wiem jakie filmy wegług ciebie są bardzo "złe" hehe przecież to parodia ja tam nie wiem jak inni ale uważam, że to lekka przesada z tym filmem. Ludzie mówili, że jest podobny do piły i po 1. byłam już zniechęcona, że chcą zarobić na pile ale myślę sobie no zobacze zobaczymy co to z tego im wyszło no i... totalne dno!!!! ja tam sadyzmu nie widzę za bardzo :P skupić się nie da no bo... przeszkadza śmiech na sali kinowej reszty oglądających hehe zero drastycznych scen (no chyba, że ten kwas <jupi> chociaż to:P) no i jeszcze te wpadki z tym kolesiem. wszystko oczywiste od początku :P:P szczerze to nie polecam :P:P
No i ja Cie rozumiem dokonale :]
Tam sie nie można nie smiac i nie ma sie na czym skupic tak naprawde ;P
mnie sie podobało jak zastawiła łóżkiem drzwi które się otwierały w przeciwna stronę:D
hehe a może to miała być komedia a ktos się pomylił i napisał, że horror :) xhoxiaż na komedie to też nie pasuje mi to hehe no ale film jest i przynajmniej mieliśmy się z czego pośmiać :)
szkoda kasy na reklame takiego filmu :))
ale masz racje..mielismy sie z czego posmiac :P
a na komedie to troche zbyt powazna fabuła :P i mało tego typowego KOMEDIOWEGO humoru;]