3/10 i ani punkta wiecej. Ten film jest przereklamowany do potegi entej. Nudny jak flaki z olejem, ogladasz go i myslisz: niech sie juz skonczy, ona zabije oprawce, a ja bede w koncu mogl isc spac...
Nie sadze, aby ktokolwiek majacy IQ wiecej niz 50, badz starszy jak 12lat byl w stanie sie przestraszyc tu czegokolwiek.
Napisalbym tu cos wiecej, ale nie mam sily marnowac moich drogocennych sekund zycia dla tego badziewia.
Na stos!!!
acha...a od kiedy to poziom IQ decyduje o tym czy coś cię przestraszy czy nie?! Poza tym to nie jest horror, więc chyba nie spodziewałeś się scen mrożących krew w żyłach... zresztą naiwny jesteś-po co tracić cenne sekundy życia na coś co Ci nie odpowiada(skoro tak cenisz sobie swój czas)
wedlug mnie poziom IQ, ma jednak tu pewien wplyw, ale zgodze sie z Toba, ze ten film to nie horror, ba! Malo tego on jest nieklasyfikowalny...
Ps: ja juz swoj cenny czas stracilem, wiec ostrzegam innych, jednoczesnie obejrzalem "to" do konca, poniewaz kazdy film zawsze ogladam do konca, takie zboczenie..;.