Film trzyma klimat...Fabuła dobra i gra aktorów, Teksty też są przemyslane i dobre...Polecam
Gra aktorów? Makabra w życiu nie widziałam tak beznadziejnej gry! Fil jest banalny, łatwy do przewidzenia i zero w nim emocji! Teksty? Przecież to była durna blondynka i jakiś debil, o którym od początku gdy tylko wszedł w akcje było wiadomo, że jest "sadystą". Napięcia nie ma żadnego! Jeśli ktoś chce się przekonać jak denny jest ten film, tak to polecam...na sen.
jasmin2027 no troche z ta gra aktorow to przesadziles.no chyba malo filmow widziales ale jest pelno gorszych filmow.zgadzam sie ze film nie jest jakis wspanialy ale da sie obejzec.pozdrawiam
Najgorszy był brak elementu zaskocenia... Od samego początku wiedziałem, że ten jej współwięzień nie jest tym, za kogo się podaje. To było takie oczywiste!! No i brak przerażenia, strachu, pełnych portek, to horror być powinien! 6/10 Nie wiem czemu aż tyle, film conajmniej "cienki".
slabiutki ten film zal czasu na ten film. za bardzo przereklamowany przez wszystkich 4/10 pozdrawiam
w moim odczuciu to po obejrzeniu piły, wszędzie oczekuje się zaskoczenia i zwrotów akcji, ale jak widać po następnych częściach nie da się wymyślać długo takich zwrotów akcji z powodzeniem. 'sadysta' jest bardzo w porządku pod tym względem. fajny pomysł i dobre wykonanie.
,,Film trzyma klimat...Fabuła dobra i gra aktorów, Teksty też są przemyslane i dobre...Polecam"
Człowieku ty chyba kpisz... Jeżeli według Ciebie to trzyma w napięciu to ty chyba jesteś chory...
co ty wiesz o kinie?? chyba tylko dobranocki oglADASZ!!! Widział ktos kiedys kibel pusty na dyskotece?>?? ja nigdy!!!!!!!! Tragedia a błędów jest cala masa!!!!! co za gówno!!!!!!!!!!
straszny błąd, bez kitu ;D nikt nie zmusza Cię do oglądania, ale są ludzie, którzy potrafią w tym filmie odnaleźć pozytywne smaczki. ja osobiście cenię sobie tego reżysera i uważam, że spisał się dobrze w tym gatunku, klimacik był specyficzny, ale warto obejrzeć na pewno.
Wystarczy przeczytać tytuł tego tematu i już wiadomo, kim jest zakładający. Film nie trzyma klimatu, nawet go nie posiada. A żeby go trzymać, musiałby go posiadać. Beznadziejny występ aktorów, bo tacy "aktorzy" występują nie grają w filmie. Teksty w filmie to dialogi. Beznadziejne i kiczowate. Samo wykonanie pod względem technicznym beznadziejne. Jeżeli ten facet to sadysta, to John Kramer to kto? Megasadysta? Albo Hipersadysta. Nie, to kozaczek.