Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11799
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

Kozaczek

ocenił(a) film na 10

Film trzyma klimat...Fabuła dobra i gra aktorów, Teksty też są przemyslane i dobre...Polecam

ocenił(a) film na 1
Sebastiano_3

Gra aktorów? Makabra w życiu nie widziałam tak beznadziejnej gry! Fil jest banalny, łatwy do przewidzenia i zero w nim emocji! Teksty? Przecież to była durna blondynka i jakiś debil, o którym od początku gdy tylko wszedł w akcje było wiadomo, że jest "sadystą". Napięcia nie ma żadnego! Jeśli ktoś chce się przekonać jak denny jest ten film, tak to polecam...na sen.

ocenił(a) film na 5
jasmin2027

jasmin2027 no troche z ta gra aktorow to przesadziles.no chyba malo filmow widziales ale jest pelno gorszych filmow.zgadzam sie ze film nie jest jakis wspanialy ale da sie obejzec.pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
marouu

Najgorszy był brak elementu zaskocenia... Od samego początku wiedziałem, że ten jej współwięzień nie jest tym, za kogo się podaje. To było takie oczywiste!! No i brak przerażenia, strachu, pełnych portek, to horror być powinien! 6/10 Nie wiem czemu aż tyle, film conajmniej "cienki".

ocenił(a) film na 4
Condic

slabiutki ten film zal czasu na ten film. za bardzo przereklamowany przez wszystkich 4/10 pozdrawiam

Condic

w moim odczuciu to po obejrzeniu piły, wszędzie oczekuje się zaskoczenia i zwrotów akcji, ale jak widać po następnych częściach nie da się wymyślać długo takich zwrotów akcji z powodzeniem. 'sadysta' jest bardzo w porządku pod tym względem. fajny pomysł i dobre wykonanie.

Sebastiano_3

,,Film trzyma klimat...Fabuła dobra i gra aktorów, Teksty też są przemyslane i dobre...Polecam"
Człowieku ty chyba kpisz... Jeżeli według Ciebie to trzyma w napięciu to ty chyba jesteś chory...

ocenił(a) film na 1
Sebastiano_3

co ty wiesz o kinie?? chyba tylko dobranocki oglADASZ!!! Widział ktos kiedys kibel pusty na dyskotece?>?? ja nigdy!!!!!!!! Tragedia a błędów jest cala masa!!!!! co za gówno!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
Mr_Czacha

straszny błąd, bez kitu ;D nikt nie zmusza Cię do oglądania, ale są ludzie, którzy potrafią w tym filmie odnaleźć pozytywne smaczki. ja osobiście cenię sobie tego reżysera i uważam, że spisał się dobrze w tym gatunku, klimacik był specyficzny, ale warto obejrzeć na pewno.

Sebastiano_3

Wystarczy przeczytać tytuł tego tematu i już wiadomo, kim jest zakładający. Film nie trzyma klimatu, nawet go nie posiada. A żeby go trzymać, musiałby go posiadać. Beznadziejny występ aktorów, bo tacy "aktorzy" występują nie grają w filmie. Teksty w filmie to dialogi. Beznadziejne i kiczowate. Samo wykonanie pod względem technicznym beznadziejne. Jeżeli ten facet to sadysta, to John Kramer to kto? Megasadysta? Albo Hipersadysta. Nie, to kozaczek.